Topeng dan pakaian Halloween terbaik untuk karnival: petua #13 TOP

Topeng dan pakaian Halloween terbaik untuk karnival: TOP #13 tips (idea) bukan sahaja untuk kanak-kanak (kanak-kanak) tetapi terutamanya orang dewasa. Kostum menakutkan hantu, raksasa, wira dan sebagainya.. 31 Oktober adalah masa untuk semua hantu dan raksasa, topeng dan pakaian, kerana itu adalah Halloween. Jadi mari kita memakai pakaian atau topeng karnival yang menakutkan dan mengapa tidak menjerit huuuuu... dan mari kita takut sedikit :)

Dalam sejarah, dikatakan bahawa pada hari pertama bulan November, roh orang mati muncul, dan mereka cuba mengawal semua manusia yang hidup dan masuk ke dalam tubuh manusia. Oleh itu, orang ramai meminta bantuan untuk melindungi daripada roh-roh ini - memeriahkan hari Halloween . Pertama dalam bentuk lilin, tanglung atau bara api kepada lilin dalam labu yang diukir dalam bentuk muka, manakala tradisi ini kekal sehingga hari ini.

topeng dan pakaian halloween

Sehingga baru-baru ini, percutian ini tidak begitu meluas di negara kita, secara umum diketahui bahawa Halloween adalah yang paling tradisional di Amerika Syarikat, di mana percutian ini telah disambut sejak abad ke-19. Orang ramai, terutamanya kanak-kanak dan belia, memakai pelbagai kostum karnival dan topeng menakutkan semasa Halloween, dan muka yang dilukis juga merupakan tanda bahawa mereka bertujuan untuk menangkis roh jahat dan kuasa jahat. Hari ini, percutian ini terutamanya masa yang menyeronokkan dan pengembaraan yang memacu adrenalin, dan ia terutamanya menarik minat kanak-kanak, yang membuat atau memakai topeng karnival untuk kanak-kanak dan pergi dari pintu ke pintu untuk menakutkan penduduk rumah dan pangsapuri, dan mereka memberi mereka hadiah. dengan gula-gula atau buah-buahan, terutamanya di Amerika, Australia dan negara lain.

pakaian karnival dan topeng Halloween

Di sini, Halloween tidak seperti biasa di Amerika, tetapi seiring dengan berlalunya masa, pelbagai pesta Halloween, pesta menakutkan, karnival bertopeng atau disko Halloween mula berlangsung di negara kita, di mana anda boleh mengalami keajaiban misteri topeng yang tidak dikenali di pesta Halloween, dan itu membawa banyak keseronokan dan pengembaraan. Ada yang telah mengalami Halloween sebagai percutian lain yang serupa dengan Paskah atau Krismas, jadi mereka menghiasi rumah mereka dengan labu atau hiasan dalam gaya Halloween yang menyeramkan dan menikmati malam yang indah di hadapan TV, apabila mereka menonton filem hantu atau seram.

Tetapi mereka yang sangat suka takut dan tidak meninggalkan cuti Halloween begitu sahaja, tidak sabar sepanjang tahun untuk memakai kostum karnival atau topeng menakutkan . Dan betapa ajaibnya malam Halloween yang menyeramkan, kerana kanak-kanak di sekolah pun sudah tidak sabar-sabar apabila mereka akan dapat memakai topeng untuk karnival kanak-kanak, seperti ahli sihir, syaitan, rangka, kematian, ahli sihir, raksasa atau makhluk, spiderman. , superman, Harry Potter, puteri, pahlawan, beberapa haiwan atau pakaian karnival lain untuk kanak-kanak .

Halloween bukanlah tentang cara menakutkan kanak-kanak atau orang dewasa, ia lebih penting tentang keseronokan, adrenalin dan pengembaraan untuk menimbulkan sedikit ketakutan dengan topeng atau pakaian anda dan perasaan takut yang menyenangkan :)

Orang dewasa dan orang muda tidak sabar menunggu pesta atau disko Halloween, apabila mereka dengan penuh semangat memilih topeng karnival seperti haiwan yang dahagakan darah, serigala jadian atau puntianak abadi, atau topeng Halloween seperti zombi atau mayat yang menakutkan dan mengerikan, mumia dan topeng Halloween yang lain . Dan sudah tentu, semua pakaian untuk kanak-kanak tidak perlu menakutkan, hodoh dan sangat menakutkan. Hanya pilih topeng Halloween yang tidak menakutkan seperti Spiderman, Ironman, mumia, Ironman atau terminator, cyclops, kostum badut atau hanya memakai aksesori menakutkan seperti tali leher atau sarung tangan.


Dan di manakah anda boleh mencari pakaian Halloween, topeng menakutkan atau pakaian karnival ini? E-shop Cool-mania kami mempunyai pelbagai pilihan topeng dan pakaian yang sedia untuk percutian Halloween ini, anda hanya perlu menyelami tawaran kami dan berseronok atau menakutkan diri anda semasa memilih topeng yang betul. Dan di sini anda, kami telah menyediakan beberapa petua kami untuk topeng karnival dan pakaian Halloween untuk anda, dan kami akan sangat gembira jika kostum dan topeng Halloween kami memberikan keseronokan yang sempurna dan malam yang menyeramkan :)

#14 Topeng muka Grinch (bunian hijau) dengan sarung tangan

kostum karnival topeng muka pakaian terbaik menyeringai

Topeng muka Grinch (bunian hijau) dengan sarung tangan - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Grinch (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas. Oleh itu, topeng lateks dalam bentuk Grinch ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng Grinch kami terserlah pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan, lebih-lebih lagi, bersikap keren.

#13 LED sensitif bunyi   Topeng bawah tanah

topeng muka gigi topeng menakutkan halloween

Sesiapa yang pernah menonton filem Underworld pasti tertanya-tanya mengapa topeng Halloween ini mempunyai banyak gigi! Nasib baik, topeng ini tidak berbahaya, pastinya tidak menggigit, malah agak menawan, kerana ia adalah topeng muka DJ sensitif bunyi yang berkelip mengikut muzik. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk pesta Halloween, disko atau karnival bertopeng . Dan ia sangat berkesan, terutamanya apabila ia mula berkelip dalam kegelapan yang lengkap dan kemudian kami sudah menyesal orang yang akan berada di sebelah anda memakai topeng ini :)

#12 Topeng Pembersihan LED

membersihkan topeng halloween

Adakah anda ingin berseronok di pesta Halloween atau karnival bertopeng , tetapi anda tidak mahu dikenali oleh sesiapa? Oleh itu, pakai topeng PURGE dan alami perasaan menarik sebagai orang lain, sekurang-kurangnya untuk seketika. Pembersihan topeng LED untuk Halloween - topeng universal untuk semua orang. Topeng LED dengan motif menakutkan atau seram, dalam apa jua keadaan menarik perhatian secara literal pada pandangan pertama. Lagipun, anda tidak melihat topeng pembersihan bercahaya atau topeng tengkorak setiap hari.

#11 Tali leher lampu LED dan tali leher busur LED

tali leher yang dipimpin topeng halloween topeng busur neon yang diketuai untuk Halloween

Jika anda seorang yang agak konservatif dan tidak tergesa-gesa menggunakan topeng atau pakaian yang berani, dan anda akan pergi ke pesta atau disko Halloween , pakaikan tali leher LED atau tali leher LED ini dan dengan itu penuhi syarat untuk memakai topeng. . Atau dengan tali leher LED bercahaya ini dan tali leher busur LED ini adalah cara yang sesuai untuk datang ke pesta dalam semangat Halloween atau karnival bertopeng , dan seterusnya datang dalam topeng atau hanya sesuai dengan orang lain dalam pakaian atau topeng karnival .

#10 Sarung tangan berkelip LED - Rangka

Sarung tangan rangka bercahaya LED

Sarung tangan rangka bercahaya LED ini sesuai untuk pesta Halloween , disko atau karnival bertopeng. Sudah tentu, ia juga sesuai sebagai hadiah asli . Jika anda ingin menjadi sejuk dan menarik perhatian, atau jika anda suka menjadi pusat perhatian, sarung tangan LED ini pasti akan menarik perhatian ramai dan paling berkesan dalam gelap, tepat dalam suasana Halloween :).

#9 Topeng muka SPIDERMAN

topeng halloween spiderman

Adakah anda mahu menjadi wira super dengan kekuatan, ketahanan dan kepantasan yang menakjubkan , dan lebih-lebih lagi, seorang yang cool dan baik? Jadilah SPIDERMAN! Oleh itu topeng lateks Spiderman ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi.

#8 BATMAN - topeng muka

topeng halloween dalam bentuk batman

Dan kami mempunyai seorang lagi adiwira dari komik dan dari filem - BATMAN , yang terkenal dengan personaliti gelap dan misterinya , yang memerangi jenayah di Gotham. Topeng Batman membolehkan anda berubah menjadi figura simbolik ini dan menjadi penjaga keadilan di pelbagai acara pakaian seperti Halloween, pesta rave atau bola penyamaran.

#7 Topeng muka - JOKER

Topeng berbentuk Halloween - JOKER

ChaoZZZZZ dan ketidakpastian , ini adalah ciri utama watak ikonik, yang saya rasa semua orang tahu juga kerana rupanya yang tersendiri, dan terutamanya untuk senyuman berdarahnya yang lebar, yang tidak membuat anda ketawa... Siapa ini? Lelaki bernama JOKER ini sukar untuk diganggu kerana anda tidak tahu apa yang dia lakukan. Topeng muka Halloween yang sangat baik untuk mana-mana parti, karnival atau parti kucing atau disko.

#6 JIGSAW topeng halloween

jigsaw topeng muka menakutkan halloween

Jadi dengan topeng ini anda pasti akan mewakili dunia seram dengan sempurna. Topeng JIGSAW akan membawa sedikit kegelapan dan ketakutan dan akan memberikan watak Halloween anda rupa yang menyeramkan dan misteri. Jigsaw, juga dikenali sebagai John Kramer, ialah watak fiksyen dari siri filem seram "Saw", dia pastinya tergolong dalam topeng Halloween yang popular atau untuk pesta atau pesta penyamaran.

#5 Kostum Spiderman

kostum spiderman karnival morph

Tetapi tidak semua pakaian karnival atau topeng Halloween mereka mesti menakutkan dan menyeramkan. Kostum Spiderman adalah sama menarik dan sesuai untuk kedua-dua Halloween dan karnival . Lagipun, saya rasa hampir setiap lelaki dan malah seorang lelaki mahu menjadi komik atau wira sebenar yang melawan kejahatan, membela yang tidak bersalah dan menyelamatkan dunia :)

#4 Kostum Dinosaur Halloween

pakaian halloween dinosaur

Jadi kostum ini memang tidak boleh diabaikan :) Kostum dinosaur - kostum dinosaur kembung sehingga 2,2m - saiz XXL sebagai kostum karnival untuk lelaki atau wanita (dewasa) untuk karnival atau Halloween. Jika anda memakai kostum ini ke disko atau menjual diri anda di jalanan semasa cuti Halloween, anda boleh yakin bahawa anda akan menyebabkan banyak bunyi dan keseronokan di mana-mana parti atau perayaan.

#3 Topeng kepala KUDA

Topeng kepala kuda Halloween
Adakah anda marah di sekolah, di tempat kerja, atau dengan pasangan anda di rumah? Semua ini berakhir, letakkan topeng kuda di kepala anda dan sikat surai anda yang sempurna. Adakah anda merasakannya, ya? Tiada lagi tekanan, dada anda sebak, jantung anda berdegup kencang - anda tidak perlu risau tentang masalah duniawi manusia lagi, kerana anda adalah kuda, dan anda akhirnya bebas ! Topeng kepala KUDA untuk pesta Halloween , disko atau parti hari jadi, di mana-mana dengan topeng ini anda akan menyebabkan ketawa dan keseronokan.

#2 Kostum Halloween PISANG

kostum topeng karnival pisang
Jika anda ingin kelihatan asli pada bola penyamaran atau hanya untuk berseronok di majlis hari jadi bersama rakan-rakan, kostum ini adalah pilihan yang tepat. Jika anda ingin membeli kostum yang lucu, kostum PISANG ini akan menjadi satu untuk anda! Kostum ini sesuai untuk lelaki dan wanita. Pakaian karnival sesuai untuk Halloween atau mana-mana parti lain.

#1 Gigi pontianak - Dracula

gigi pontianak untuk taring pesta halloween

Apabila pesta Halloween semakin hampir, gigi pontianak ini akan menjadi tambahan yang sempurna untuk pakaian pontianak. Gigi Vampire Halloween seperti Dracula adalah menakutkan dan sesuai untuk mana-mana pesta rave, Halloween, bola penyamaran atau perayaan. Lekatkannya pada taring anda sendiri, sapukan sedikit cat merah seperti darah palsu, dan kesannya akan sangat meyakinkan, dan mungkin seseorang akan membenarkan anda menggigit :)