Topeng muka Batman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-280
150,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 125,35 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Batman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Batman (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Batman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Batman (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng Batman untuk karnival

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Batman adalah salah satu watak komik dan wira-wira yang paling legenda. Topengnya menangkap rupa yang tersendiri. Batman terkenal dengan personaliti gelap dan misterinya yang memerangi jenayah di Gotham. Topeng Batman membolehkan anda berubah menjadi watak ikonik ini dan menjadi penjaga keadilan di pelbagai acara pakaian. Topeng lateks ini dalam bentuk Batman Oleh itu ia adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Batman menyerlah terbaik di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan, terutama sekali, bersikap keren.

Topeng Halloween Batman

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

kandungan ackage:

1x topeng Batman

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

98%
98%
Lucian

Topeng muka Batman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Topeng yang bagus untuk karnival
Ia adalah pepejal
Memegang bentuknya dengan baik

Semuanya OK

Diterjemah daripada: sk