Topeng muka JigSaw - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-282
164,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 137,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka JigSaw dari filem Saw - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum jigsaw (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka JigSaw dari filem Saw - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum JigSaw (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Gergaji topeng muka JigSaw

Topeng Halloween untuk kanak-kanak lelaki atau perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Diinspirasikan oleh watak menyeramkan John Kramer, topeng JigSaw Halloween adalah pilihan yang tepat untuk mereka yang ingin membawakan sedikit kegelapan dan ketakutan pada kostum mereka pada malam Halloween. Dengan topeng ini, anda boleh berubah menjadi JigSaw , yang terkenal dengan ujian dan hukuman kejamnya terhadap mangsanya, memberikan watak Halloween anda rupa yang menakutkan dan misteri. Bersedia untuk kelihatan seperti wakil sebenar dunia seram dalam kostum ini. Topeng lateks dalam bentuk JigSaw ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti JigSaw paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

melihat jigsaw topeng muka

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

kandungan ackage:

1x topeng Jigsaw

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

99%
99%
Haloween maska

Topeng muka JigSaw - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Tahan baik pada muka
Warna berani

Topeng super untuk pesta, karnival atau Halloween. Semuanya ok

Diterjemah daripada: sk