Topeng muka Spiderman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-279
164,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 137,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Spiderman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Spiderman (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Spiderman - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Spiderman (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau orang dewasa

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau spiderman dewasa

Setiap lelaki/lelaki mengimpikan untuk menjadi seorang wira-wira dan kini terima kasih kepada topeng ini anda boleh merasai bagaimana menjadi seorang wira-wira dengan kekuatan, ketahanan dan kepantasannya yang menakjubkan . Topeng lateks dalam bentuk spiderman ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pesta, pesta ulang tahun dan lain-lain. Topeng spiderman kami paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa spiderman

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng Spiderman

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

98%
98%
Spiderman

Topeng Spiderman

bahan
Memproses
Warna
Panas di sana

Topeng kelihatan hebat - ia akan menjadi hebat untuk Halloween. Warna yang bagus dan ia cukup besar supaya ia sesuai untuk semua orang. Tetapi penting untuk mengudarakan kerana ia diperbuat daripada silikon dan cepat panas.

Diterjemah daripada: sk