Kostum plastik topeng kepala kuda (Halloween, Perayaan)

Kod: 91-022
136,30 RM 89,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 74,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Kostum plastik topeng kepala kuda untuk (Halloween, Perayaan) sebagai topeng unik untuk setiap kesempatan, dan boleh berguna jika anda mahu berbeza.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kostum plastik topeng kepala kuda untuk (Halloween, Perayaan) sebagai topeng unik untuk setiap kesempatan, dan boleh berguna jika anda mahu berbeza. Sesuai untuk semua jenis perayaan, pesta, festival, karnival, dan lain-lain. Pada masa ini, anda boleh menjadi apa sahaja yang anda mahukan, bayangkan dataran hijau yang luas, sungai yang deras atau air terjun. Bayangkan kebebasan, pergerakan dan kepantasan. Bayangkan bahawa setiap perincian badan anda berbentuk sempurna dan anda adalah simbol kekuatan, kebebasan dan kebiasaan - bayangkan, bahawa anda adalah kuda. Kami boleh menjadikannya nyata untuk anda, anda boleh menjadi kuda bila-bila masa yang anda mahukan!

kepala kuda sebagai topeng

Adakah anda marah di sekolah, di tempat kerja atau di rumah? Selesai semuanya, kenakan topeng kuda dan ruffle mane anda. Adakah anda merasainya? Tidak ada lagi tekanan, dada terasa tegang, jantung anda berdegup kencang, anda tidak lagi mempunyai masalah bodoh sebagai manusia, kerana anda adalah kuda dan akhirnya anda bebas! Oleh itu, buatlah "vichhhh" yang mendalam dan berlari ke dataran yang tidak berkesudahan di sekeliling anda dan gabungkan dengan alam semula jadi dan mulailah hidup seperti kuda.

topeng kepala kuda

Kandungan Pakej:

Topeng Kuda 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Metx

Kostum plastik topeng kepala kuda (Halloween, Perayaan)

Perkara yang hebat. Terpaksa raikan Abraham 🙃
Diterjemah daripada: sl