Topeng muka Grinch (bunian hijau) dengan sarung tangan - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-284
195,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 162,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Topeng muka Grinch (bunian hijau) dengan sarung tangan - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Grinch (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Grinch (bunian hijau) dengan sarung tangan - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Grinch (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng muka bunian hijau dengan sarung tangan - Grinch

Topeng muka bunian hijau dengan sarung tangan - Grinch

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau orang dewasa

Topeng Grinch ialah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang sukakan cerita Krismas dengan sedikit kesipian dan sifat jahat yang lucu. Topeng itu membolehkan anda berubah menjadi Grinch, makhluk hijau dengan hati sebesar bola yang cuba mencuri Krismas. Dengan topeng ini, anda akan kelihatan lucu dan lucu, yang pasti akan membawa senyuman kepada semua orang yang melihat anda. Jadi, jika anda ingin membawakan sentuhan kegilaan dan suasana Krismas ke mana-mana acara, topeng Grinch adalah pilihan yang tepat.

Oleh itu, topeng lateks dalam bentuk Grinch ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng Grinch kami terserlah pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan, di atas semua, bersikap keren.

Topeng Halloween Grinch

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

topeng grinch dengan sarung tangan

Kandungan Pakej:

1x Masker Grinch dengan sarung tangan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (3)

99%
100%
Adina

Saya sangat ok

Produknya ok, kami beli untuk anak dan sesuaikan dengan ukurannya.
Anda tidak boleh bernafas melalui topeng, tetapi itu dengan sebarang topeng

Sangat OK

Diterjemah daripada: ro
100%
Eduards

Deksnis

Saya sangat gembira kerana saya telah mencari topeng Grinch di kedai dalam talian Latvia untuk masa yang lama! terima kasih sayang!
Diterjemah daripada: lv
97%
George

Topeng Carneval

Ia kelihatan agak berkualiti tinggi
Pesta Krismas akan menjadi menyeronokkan
Harga

Topeng itu hebat, tetapi sudah tentu ia lebih sukar untuk bernafas di dalamnya.

Diterjemah daripada: sk