Decanter wain ajaib - alat pengudaraan mewah

Kod: 94-023
245,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 204,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Decanter wain ajaib - alat pengudaraan mewah untuk pengudaraan wain merah untuk menonjolkan ciri aromatik dan rasanya dalam masa yang singkat.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Decanter wain ajaib - aerator mewah untuk pengudaraan wain merah untuk menonjolkan sifat aromatik dan rasa dalam masa yang singkat. Ini hanya penambahan yang diperlukan bagi mana-mana pencinta wain merah yang dapat menghargai kualiti dan mengetahui bahawa wain perlu bernafas. Cukup letakkan di atas gelas dan tuangkan wain ke dalamnya dan nikmati rasa sebenar dari saat pertama. Anda akan melihat perbezaan aroma dan rasa dengan penggunaan periuk ini. Rasa wain yang hebat tidak hanya bergantung pada kelas dan kualiti jenisnya. Perincian yang diperlukan untuk meningkatkan rasa dan aroma anggur , adalah hidangan dan menuangkan ke dalam gelas. Sebilangan wain akan habis selepas pencabutan . Bagi pembuat anggur adalah proses pencabutan wain yang panjang dan sangat sukar yang mesti dibuat dengan betul untuk menjaga rasa dan aroma wain. Dengan menggunakan kaedah ini, anda boleh mengubahsuai terutamanya anggur atau wain yang lebih tua dengan rasa yang kuat.

periuk anggur ajaib

Tidak ada prosedur yang lebih mudah yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda untuk pengalaman yang sempurna. Tempat penyamun tidak perlu disembunyikan di suatu tempat di dalam almari. Reka bentuknya yang ringkas dan bergaya akan menyerlahkan ruang masing-masing . Lekapan berdiri bermain dengan cahaya dan akan menarik perhatian semua orang pada setiap kesempatan.

Ciri-ciri:

tambah reka bentuk yang menarik dan elegan
tambah meningkatkan aroma aroma sejambak dalam sekejap
tambah diperbuat daripada akrilik dan silikon berkualiti tinggi

Kandungan Pakej:

Decanter 1x
1x pendirian
Alas 2x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian