Kiub ais palsu - set akrilik tiruan 100 keping kiub ais (blok)

Kod: 94-038
230,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 191,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Ketulan ais palsu - set akrilik tiruan 100 keping kiub ais (blok)​. Sesuai untuk minuman atau sebagai hiasan untuk mangkuk (bekas) dengan champagne.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kiub ais palsu - set akrilik tiruan 100 keping kiub ais (blok)​. Ideal untuk minuman atau sebagai hiasan untuk mangkuk (bekas) dengan champagne adalah penyelesaian yang ideal untuk sesiapa sahaja yang mencipta persembahan minuman yang berbeza di mana ais sebenar tidak mempunyai tempat. Jika anda perlu mengatur kehidupan pegun yang elegan atau rupa yang menarik untuk minuman, kiub ais tiruan adalah yang sesuai untuk anda.  

Ketulan ais tiruan kelihatan menawan sebagai hiasan atau aksesori untuk mana-mana majlis. Mereka mencipta kesan yang sangat realistik dan memenuhi tujuan mereka dengan berkesan. Walaupun mereka sangat asli, mereka tidak berasa beku atau terapung dalam minuman. Walau bagaimanapun, mereka kelihatan sangat menyegarkan. Secara visual, mereka memberi isyarat untuk ganjaran yang embun.

Kiub ais tiruan - ia tidak akan cair untuk anda

Kiub ais akrilik tiruan

Ketahanan dan kestabilan - daya tarikan sebenar kiub ais akrilik. Kiub ais sangat munasabah.

Bentuknya yang tidak teratur, saiz yang berbeza dan konsistensi yang jelas menambah realisme produk. Kiub sintetik menonjol secara luar biasa dalam paparan atau persembahan pelbagai minuman. Kiub ais asli sangat praktikal dan tahan lama. Anda boleh menggunakannya di banyak acara, iklan atau filem. Kiub ais tiruan sangat mudah dicuci dan digunakan semula.

kiub ais akrilik palsu

Kiub ais akrilik menyediakan penyelesaian yang praktikal dan mudah untuk mempelbagaikan minuman dan minuman atau koktel yang popular.

Ketulan ais akrilik sesuai untuk acara menyajikan minuman dan makanan ringan tanpa perlu sentiasa diganti dengan ais segar. Kiub ais palsu menawarkan alternatif praktikal kepada ais sebenar yang akan menjimatkan banyak masa dan kebimbangan anda. Ais sebenar bukan lagi penyelesaian yang tepat untuk perniagaan anda. Walaupun realistik, tawar dan tidak toksik, kiub ais palsu tidak bertujuan untuk dimakan. Kiub ais membuat paparan yang bagus, bukan minuman sejuk.

Kiub ais palsu sesuai untuk pameran atau eksposisi


Spesifikasi:

  • Bahan: akrilik
  • Saiz: 20 mm
  • Warna: telus

Kandungan Pakej:

100 pcs set kiub ais akrilik tiruan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian