Perakam suara mini - intip dictaphone ultra kecil 3.5cm + ultra ringan 10g + memori 8GB

Kod: 09-104
465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perakam suara mini - intip dictaphone ultra kecil 3.5cm + ultra ringan 10g + memori 8GB + Pemain Mp3 Audio + fon kepala stereo.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Perakam suara mini - spy dictaphone ultra kecil 3.5cm + ultra ringan 10g + memori 8GB + Audio Mp3 player + fon kepala stereo untuk rakaman audio rahsia. Perakam bunyi - mudah alih, ultra nipis hanya 1cm tebal. Perakam dikuasakan sama ada melalui kabel USB yang disertakan atau melalui bateri Li-polimer yang boleh dicas semula apabila dicas sepenuhnya, menawarkan rakaman suara dan bunyi berterusan sehingga 17 jam dalam format WAV. Fon kepala yang disertakan boleh digunakan untuk memainkan fail audio. Rakaman audio yang bijak di mana-mana sahaja. Dictaphone boleh dilekatkan dengan mudah pada pakaian sebagai lencana.

Perakam Suara Mini - Perakam audio pengintip

perakam audio peranti pengintip dictaphone mini

Dimensi miniatur dan berat rendah menjamin rakaman bunyi yang tidak mengganggu di mana-mana sahaja. Terima kasih kepada reka bentuk kompak mudah alihnya, anda sentiasa boleh menyimpan perakam suara dengan mudah atau menyembunyikannya sebagai peranti pengintip di dalam poket, contohnya, supaya anda boleh merakam perbualan rahsia atau rahsia atau pelbagai butiran audio. Perakam suara ialah perakam mudah alih yang ideal untuk menangkap bunyi pada jarak yang lebih jauh. Peranti ini juga menawarkan fungsi pemain MP3 untuk lagu kegemaran anda, yang boleh anda pindahkan ke peranti melalui kabel data USB yang disertakan.

mini dictaphone tersembunyi

Perakam suara digital - 8 GB memori dalaman . Peranti ini menawarkan 3 fungsi dalam satu rakaman bunyi, pemain mp3, pemacu USB . Ia adalah peranti inovatif yang menggabungkan reka bentuk yang elegan dan pada masa yang sama reka bentuk yang menyenangkan untuk menggunakan semua fungsinya. Dictaphone digital merakam bunyi dalam kualiti terbaik berkat pengurangan hingar ambien dan oleh itu merupakan tambahan yang bagus untuk latihan, mesyuarat perniagaan, perniagaan dan tujuan lain untuk merakam perbualan. Memori 8 GB bersepadu menyediakan banyak ruang storan untuk merakam rakaman suara tahan lama - sehingga 96 jam rakaman, juga terima kasih kepada bateri litium terbina dalam, yang boleh digunakan selama kira-kira 17 jam rakaman berterusan.

perakam suara diktafon rakaman bunyi

Perakam juga berfungsi sebagai pemain MP3 terima kasih kepada memori bersepadu yang mana anda boleh menggunakan kabel USB untuk merakam lagu kegemaran anda, atau memainkan semula perbualan yang dirakam dan kemudian mendengarnya melalui fon kepala. Pelbagai fail lain boleh dimuat naik ke memori 8 GB bersepadu, jadi ia juga melaksanakan fungsi klasik pemacu kilat USB mudah alih. Terima kasih kepada dimensi miniaturnya, diktafon mini ialah peranti rakaman mudah alih dan praktikal yang boleh digunakan dalam pelbagai situasi kehidupan, apabila cara merakam bunyi yang tidak mencolok juga diperlukan.

Rakaman automatik apabila bateri lemah

perakam bunyi

Hanya setebal 1cm - diktafon super ringan dan serba boleh yang tidak mencolok - anda hanya melampirkannya pada pakaian anda sebagai lencana

lencana diktafon

Ciri-ciri:

tambah lagi Mulakan rakaman satu sentuhan
tambah lagi Dictaphone suara - saiz kecil dan berat hanya 10g
tambah lagi Pemain MP3, WMA dan WAV
tambah lagi Pemacu kilat USB dengan memori dalaman 8GB
tambah lagi Fon kepala stereo

Spesifikasi:

Format rakaman audio: WAV
Main semula - format: WAV / WMA / MP3
Kadar Bit: 192 KBPS
Kekerapan: 48KHz
Ciri-ciri: rakaman audio satu sentuhan, pemain mp3
Memori dalaman: 8GB
Sokongan kad SD mikro: tidak
Bekalan kuasa: bateri litium boleh dicas semula terbina dalam
Masa rakaman (kapasiti memori): sehingga 96 jam
Masa rakaman (hayat bateri): sehingga 17 jam
Warna: hitam
Dimensi: 3,5x3,5x1 cm
Berat: 10g

Kandungan Pakej:

1x diktafon digital
1x Fon kepala Stereo
1x Kabel USB Mikro
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

95%
95%
Michael

Perakam suara mini - intip dictaphone ultra kecil 3.5cm + ultra ringan 10g + memori 8GB

sedikit
tidak mencolok
ingatan dalaman
ia tidak mempunyai variasi warna

alat yang sangat elegan, sama sekali tidak mengganggu - bagus untuk temu duga atau mesyuarat kerja di mana anda perlu merakam temu duga.

Diterjemah daripada: sk