Pen bulu - set pena bulu dakwat celup + 5 biji dalam bungkusan hadiah

Kod: 100-019
277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pena bulu - set pena bulu dakwat celup + 5 biji dalam pakej hadiah​ adalah permata sebenar dan pastinya hadiah unik dan eksklusif untuk orang tersayang anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pena bulu - set pena bulu dakwat celup + 5 biji dalam pakej hadiah​ adalah permata sebenar dan pastinya hadiah unik dan eksklusif untuk orang tersayang anda. Pen istimewa ini membawa keindahan zaman lampau dan membolehkan anda menghidupkan seni kaligrafi dengan gaya yang elegan.

Set pena Quill - Pen bulu celup dakwat mewah

Set pena Quill - Pen bulu celup dakwat mewah

Hadiah luar biasa untuk pencinta tulisan dan gaya vintaj

Pen kaligrafi antik adalah hiasan asli dan bergaya yang akan menarik bukan sahaja penulis, artis dan pencinta buku, tetapi juga orang yang suka perkara retro. Peletakannya di atas meja kerja benar-benar luar biasa, kerana ia meluaskan ruang secara visual dan mewujudkan suasana kerja yang menyenangkan. Dengan keanggunan dan sejarahnya, pen ini boleh menjadikan setiap pejabat atau bengkel selesa. Dapatkan inspirasi daripada daya tarikan kaligrafinya dan masuk ke dunia penulisan dengan gaya yang unik.

Pen kaligrafi antik - pen celup dakwat bulu

Ekspresi artistik dengan 5 mata pena kaligrafi berbeza

Seni khat adalah seni yang lahir daripada kemahiran dan minat menulis. Pen kaligrafi antik memberikan kreativiti dan ekspresi tanpa had kepada juru khat. Dengan 5 biji mata yang berbeza, pelbagai kesan dan gaya penulisan boleh dicapai. Nib halus membolehkan penulisan yang tepat dan terperinci, yang sesuai untuk mencipta garisan nipis dan halus. Sebaliknya, nib yang lebih tebal menawarkan kemungkinan untuk mencipta huruf yang lebih luas dan lebih ekspresif, memberikan kekuatan dan ekspresi karya kaligrafi anda.

Pen pancutan antik dengan pen dakwat dengan bulu

Set hadiah mewah

Set hadiah mewah ini termasuk pen celup dengan dakwat biru dan pemegang logam dengan nib asal dilekatkan padanya. Bersama-sama mereka membentuk hiasan bergaya setiap meja kerja. Set ini juga termasuk botol kaca dengan dakwat. Pen itu juga mengandungi nib berkualiti tinggi, yang sangat menyenangkan untuk ditulis. Tetapi dalam pakej anda akan menemui 5 lagi nibs yang mempunyai hujung lebar yang berbeza.

pen kaligrafi dengan nibs - set pena bulu bulu

Spesifikasi:

  • Bahan pen: Logam
  • dakwat 15 ml
  • Panjang pen: 24 cm
  • Nib keluli tahan karat


Kandungan pakej:

1x pen kaligrafi antik dengan nib untuk mencelup
5x biji kaligrafi
1x Dakwat

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian