T-Shirt kecergasan pintar dengan navigasi - bluetooth (iOS, Android)

Kod: 11-284
418,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 348,60 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

T-Shirt kecergasan pintar dengan navigasi - bluetooth (iOS, Android) untuk membantu anda mencapai matlamat latihan anda lebih cepat daripada sebelumnya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-Shirt kecergasan pintar dengan navigasi - bluetooth (iOS, Android) untuk membantu anda mencapai matlamat latihan anda lebih cepat daripada sebelumnya - kekal cergas dan nikmati hidup anda . Ini adalah T-shirt revolusioner yang belum ada di sini, ia mencatat setiap aktiviti anda, secara harfiah. Aktifkan kemeja-T dengan menekan butang lembut yang terletak di lengan kiri dan sensor bawaan di bahagian belakang kemeja-T akan mencatat semua butiran yang diperlukan seperti jumlah langkah yang diambil, jumlah lantai yang dipanjat, kalori yang dibakar dan pada masa yang sama dapat menavigasi anda, apakah kebaharuan mutlak di pasaran.

tricko dengan navigasimuslihat pintar

Anda boleh memasangkan kemeja-T dengan telefon pintar anda melalui bluetooth, dan kemudian menggunakan aplikasi yang tersedia secara bebas (iOS, Android) untuk melihat data yang dirakam dari aktiviti anda, atau memulakan navigasi dan memilih destinasi perjalanan anda. T-shirt pintar akan menunjukkan jalan tanpa paparan visual, hanya dengan sensor getaran yang diletakkan di bahu, yang menentukan arah putaran dengan getaran. T-shirt kalis air sepenuhnya, jadi jangan risau dengan keadaan cuaca buruk. Bateri terpasang diisi semula menggunakan kabel USB mikro yang disertakan . Anda boleh memakai t-shirt yang selesa dan bergaya ini di mana sahaja - di rumah, di gim, semasa berlari.

kecergasan tricko bilangan langkah Merakam langkah-langkahnya
T-shirt kecergasan melalui aplikasi memberitahu anda tentang jumlah langkah yang tepat yang telah anda lakukan sepanjang hari - sama ada semasa berjalan kaki pagi / malam, atau pada waktu bekerja.
kecergasan bilangan lantai Mencatat jumlah lantai yang dipanjat
Untuk aktiviti fizikal kita, lebih sihat adalah menggunakan tangga daripada lif. Aplikasi t-shirt mencatat jumlah lantai yang telah anda naiki pada siang hari dan membantu anda kekal dalam keadaan sihat.
kiraan kalori kecergasan Mencatat kalori yang dibakar
Walaupun usaha senaman terkecil membantu membakar kalori. Dengan menggunakan t-shirt dan aplikasi, anda akan dimaklumkan mengenai jumlah kalori yang dibakar selepas aktiviti sukan.
jarak tempuh fitnes tricko Mencatat jarak
Ahli kardiologi menyukai t-shirt ini, kerana sangat sesuai untuk aktiviti mereka. Anda akan dimaklumkan mengenai jarak berjalan kaki atau jarak jauh ketika anda berlatih di luar, atau di landasan larian ..
kecergasan tricko navigacia Navigasi ke lokasi yang diperlukan
Dengan menggunakan aplikasi t-shirt yang sesuai, masukkan tujuan yang anda mahukan dan t-shirt akan menavigasi ke mana hendak pergi, tanpa perlu menggunakan peta atau navigasi di telefon bimbit anda untuk memastikan anda berada di landasan yang betul. T-shirt yang menggunakan sensor getaran yang diletakkan di bahu akan memberitahu anda arah mana yang harus anda tuju untuk sampai ke destinasi akhir secepat mungkin.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian