T-Shirt LED yang boleh diprogramkan dengan warna RGB LED melalui telefon pintar (iOS / Android) - pelbagai warna

Kod: 01-118
446,50 RM 399,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 332,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

T-shirt LED RGB Warna yang Boleh Diprogram Gluwy melalui telefon pintar (iOS / Android) - Berwarna-warni dengan paparan + bateri Li-on yang boleh dicas semula.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-shirt LED RGB Warna yang Boleh Diprogramkan Gluwy melalui telefon pintar (telefon bimbit iOS / Android) - Berwarna-warni dengan paparan + bateri Li-on yang boleh dicas semula 450 mAh. Ini adalah t-shirt paparan LED dari jenama GLUWY yang dikendalikan melalui aplikasi mudah alih yang menyokong teks, grafiti, animasi, irama muzik, atau penciptaan gambar dan penyesuaian kecerahan anda sendiri. T-shirt LED boleh dicas semula kerana mengandungi bateri Li-on 450 mAh terbina dalam, yang dapat bertahan hingga 6 jam operasi. T-shirt ini mempunyai paparan yang fleksibel sepenuhnya , jadi walaupun membongkok, ia tidak akan pecah.

Paparan LED dicas melalui kabel USB yang disertakan. Cukup caj paparan dan kemudian imbas kod QR dari manual ke dalam telefon bimbit anda dan muat turun aplikasi (iOS / Android).

T-shirt LED yang dapat diprogramkan melalui telefon bimbit (bluetooth) - animasi, gambar atau teks sendiri

telefon bimbit telefon pintar telefon bimbit yang boleh diprogramkan

Lihat teks, gambar yang anda mahukan di mana saja, kapan saja melalui aplikasi bluetooth. Paparan LED mengandungi warna kecerahan tinggi dengan kecerahan yang tinggi dan kilauan. Anda boleh menulis teks apa pun, menyesuaikan formatnya dan memaparkannya langsung pada kemeja-T sebagai teks bergerak . Tunjukkan alat penyamaan muzik aktif pada kemeja-T yang bertindak balas terhadap muzik di sekitarnya. Keupayaan untuk memilih dari animasi yang diprogramkan dan memaparkannya secara langsung pada kemeja-T. Penggunaan t-shirt yang hebat untuk iklan, hiburan!

Menjadi pusat perhatian setiap disko atau pesta - kemeja-T juga sesuai untuk pesta perniagaan atau acara penajaan

T-shirt LED yang boleh diprogramkan dengan paparan LED berwarna

Pada setiap pesta atau perayaan, pastikan untuk menonjolkan gaya unik anda sendiri. Pengendalian aplikasi benar-benar intuitif dan semua orang boleh melakukannya. Dalam aplikasi tersebut, anda mempunyai beberapa pilihan kad - teks, corak, animasi grafiti. Setiap tab menawarkan tetapan untuk gambar atau teks yang berbeza. Anda boleh memaparkan dan membuat semua gambar dan teks dalam paparan WARNA RGB. Di Tab TEKS anda boleh membuat teks asli anda dengan mudah , sementara anda boleh memilih warna yang unik untuk setiap huruf. Di tab POLA anda boleh memilih pelbagai animasi lalai atau gambar statik . GRAFFITI menawarkan kemungkinan untuk membuat gambar anda sendiri dan ANIMASI akan membantu anda membuat animasi anda sendiri . T-shirt juga dapat memainkan animasi penyamaan yang bertindak balas terhadap muzik di telefon bimbit atau di dekat anda melalui mikrofon telefon pintar anda. Tidak ada batasan untuk kreativiti dan berkat t-shirt kreatif yang inovatif, anda dapat menunjukkan keaslian anda di pesta tersebut, atau ia akan menjadi t-shirt promosi di acara perniagaan atau tajaan.

Anda dapat mengatur animasi atau gambar secara bebas dalam aplikasi, juga dapat mengatur tampilan teks

aplikasi untuk t-shirt ledt-shirt led animasi aplikasiaplikasi untuk t-shirt paparan ledt-shirt warna animasi

Untuk yang lebih kreatif, aplikasi ini memberi anda peluang untuk membuat gambar atau animasi anda sendiri

aplikasi t-shirt kreatiftelefon pintar aplikasi tshirt animasi yang diketuai

GLUWY adalah jenama fesyen gaya hidup baru untuk semua orang muda yang mempunyai gaya pesta LED khas mereka sendiri.

fesyen yang dipimpin gluwy

Spesifikasi:

Bekalan kuasa: DC 5V
Bateri Li-on 450 mAh terbina dalam: sehingga 6 jam operasi
Warna kemeja-T: hitam
Bahan t-shirt: 100% poliester
Saiz panel LED: 170x70mm

Soalan Lazim

BAGAIMANAKAH IA BERFUNGSI?

Teknologi electroluminescent digunakan di sini. Panel LED diperbuat daripada bahan nipis dan sangat fleksibel. Ini bermaksud bahawa jika anda memakai t-shirt ini, anda mempunyai perasaan yang sama seperti ketika anda memakai t-shirt klasik yang diperbuat daripada poliester atau kapas berkualiti tinggi. Unit kawalan mini terdapat di bahagian bawah kemeja-T, dengan mana anda boleh mematikan dan menyalakan panel LED teks dengan mudah. Apabila dihidupkan, bluetooth diaktifkan secara automatik dan panel LED menyala.

BAGAIMANA PANEL LED DIKUASAI DAN BAGAIMANA PANJANG DENGAN CAHAYA?

Panel LED dikuasakan oleh bateri terpasang dan tahan setiap satu cas selama kira-kira 6 jam. Pengecasan dilakukan melalui port USB setelah menyambung melalui penyesuai 5V standard atau kabel USB ke komputer.

BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBERSIHKAN T-SHIRT LED?

T-shirt teks LED juga boleh dicuci di mesin basuh, tetapi sebelum itu perlu melepaskan komponen elektronik individu, yang hanya anda lepaskan dari kemeja-T dan masukkan semula setelah mencuci dan mengeringkan.

ADAKAH PANEL TEKS LED DI T-SHIRT BOLEH DILIHAT WALAUPUN DALAM CAHAYA HARI?

Ya! Panel LED teks pada kemeja-T adalah bahan electroluminescent yang menggunakan LED dengan kecerahan tinggi. Ini bermaksud bahawa teks yang diprogramkan masih dapat dilihat dalam cahaya, pada waktu malam kesannya lebih berkesan.

Kandungan Pakej:

T-shirt LED 1x
Kabel USB 1x
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Milan

T-Shirt LED yang boleh diprogramkan dengan warna RGB LED melalui telefon pintar (iOS / Android) - pelbagai warna

- Kefungsian,
- Kesan untuk orang lain, bagus untuk parti.
- Kemungkinan imej/animasi tersuai. Aplikasi mudah alih sedang dijalankan.
Saiz baju raya sedikit lebih kecil. Tetapi dimensi disenaraikan dalam carta saiz, jadi saya memesan saiz itu dengan sewajarnya (satu saiz lebih besar daripada biasa saya pakai) dan ia adalah OK.

Remaja berbakat itu sangat berpuas hati. Kami pasti akan membeli hadiah ini untuk hadiah lain.

Diterjemah daripada: cs