Pencahayaan jalur LED boleh diprogramkan 3m - Titik Berkelip - 60 pcs RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-078
345,00 RM 245,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 204,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Pencahayaan jalur LED - Pintar boleh atur cara 3 meter - Titik Berkelip - dengan 60 lampu LED RGB, Bluetooth + Wifi dengan kawalan melalui APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pencahayaan jalur LED - Pintar boleh atur cara 3 meter - Twinkly Dots - dengan 60 lampu LED RGB, Bluetooth + Wifi dengan kawalan melalui APP. Jalur lampu LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan kedua-dua Android dan iOS. Jalur LED mempunyai warna kabel telus. Pakej ini termasuk pengawal - sambungan dan kawalan Wi-Fi / Bluetooth dan jalur cahaya 3 meter. Lampu dikuasakan melalui penyambung USB - anda boleh menyambungkannya ke penyesuai, komputer riba atau bank kuasa. Lampu RGB boleh laras II. generasi Twinkly.

Reka bentuk jalur lampu LED warna RGB - LED Twinkly Dots 60 pcs LED

titik berkelip

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya paparan yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Jalur ini direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP44 . Jalur cahaya adalah 3 meter panjang dan mempunyai 60 mentol LED RGB.

Jalur LED hiasan lampu - jalur 3M - TWINKLY DOTS (60 pcs lampu)

jalur led boleh laras 3m boleh atur cara

Jalur cahaya terdiri daripada 60 keping lampu LED yang sesuai untuk sebarang hiasan. The   Diod RGB bermakna lampu LED boleh menghasilkan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

Hiasan cahaya yang cantik - tetapkan warna, animasi dan motif motif LED anda sendiri untuk beberapa peranti LED

lampu kelip-kelip usb

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda ingin mempunyai rantai cahaya di dinding, bingkai berwarna dan berkilau LED di tingkap, dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

lampu LED boleh diprogramkan

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

Hiasan lampu LED universal dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

aplikasi mudah alih berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi berkelipkawalan lampu melalui telefon bimbitjalur led wifi

Dengan peranti USB MUSIC DONGLE pilihan, perhiasan cahaya anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan bertukar dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Lampu yang bertukar dalam irama muzik, sambil penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip-kelip

Ciri-ciri:

tambah lagi 60 LED
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Cahaya RGB - skala 16 juta. warna
tambah lagi Penggunaan universal - bekalan kuasa USB
tambah lagi Panjang 3 meter


Spesifikasi:

Model: TWD060STP-T
Bilangan diod: 60
Rintangan: IP44
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Panjang bahagian yang diterangi: 3 meter
Jenis LED: RGB
Kabel: telus
Bekalan kuasa: USB
Hayat mentol: lebih 30,000 jam


Kandungan Pakej:

1x jalur lampu LED 3 meter dengan 60 diod
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian