Topeng muka pelindung NANO hitam - elastik (97% poliester + 3% spandex)

Kod: 75-003
75.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 62.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pelindung muka NANO hitam - Elastik (97% poliester + 3% spandex) - topeng muka yang sesuai untuk perlindungan terhadap pencemaran udara

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka pelindung NANO hitam - Elastik (97% poliester + 3% spandex) - topeng muka yang sesuai untuk perlindungan terhadap pencemaran udara akan memastikan perasaan selamat untuk anda dan persekitaran anda. Topeng muka pelindung terbuat dari 97% kapas poliester dan 3% spandex , menjadikannya tahan lama dan bernafas . Komponen spandex pada gilirannya memberikan keanjalan yang diperlukan pada topeng wajah, berkat ia melekat pada semua jenis wajah . Bentuk topeng juga menyumbang kepada lekatan yang sempurna - menyalin garis semula jadi wajah. Topeng muka tekstil untuk dijual dalam talian - anda boleh membeli perlindungan pernafasan terbaik di e-kedai kami. Topeng pelindung disesuaikan untuk pelbagai penggunaan .

PERLINDUNGAN POLYMER: Ini adalah struktur pelindung dengan struktur antibakteria dan antialergenik yang terletak di bahagian bawah penapis. Sebab utama meletakkan penapis di bahagian bawah adalah kerana ia berfungsi sebagai penyangga di antara kulit kita. Lapisan yang sangat fleksibel dan kuat memastikan bahawa keseluruhan struktur penapis tetap kaku dan mempunyai struktur yang fleksibel.

FOAM NANO FILTER: Ini adalah struktur yang terletak di tengah-tengah penapis, ia adalah produk yang dipatenkan dengan struktur fleksibel yang dibuat dengan kaedah khas dengan ketebalan 2 mm dan kebolehtelapan 0,5 μm. Walaupun ciri produk yang paling penting adalah pori-pori 0,5 µm, ia mempunyai ketahanan yang jauh lebih rendah terhadap aliran udara. Berkat ciri ini memberikan pernafasan yang lebih selesa terutama pada topeng. Ia dihasilkan dari jenis campuran polimer tertentu dengan pemvulkanan di bawah tekanan 60 MPa.

NANO Protective face mask - sangat sesuai untuk setiap wajah, di mana anda boleh bernafas dengan mudah dan boleh digunakan berkali-kali.

topeng muka elastik hitam

Topeng boleh digunakan beberapa kali - cukup basuh di tangan atau mesin basuh. Terima kasih kepada bahan dari bahan yang dibuat, ia menangkap zarah-zarah kecil di udara , ia juga merupakan pilihan yang baik untuk sukan (berbasikal, bermain ski, mendaki) - sebagai topeng debu, tetapi juga pada musim selesema atau virus (Corona seperti seperti COVID 19) - apabila topeng muka adalah kaedah perlindungan yang paling meluas dan berkesan. Penting untuk melindungi diri dan persekitaran anda, dan dengan topeng muka yang elegan ini, anda tidak akan tahu bahawa anda mempunyai sesuatu di wajah anda. Kelebihannya adalah penampilannya yang elegan - anda boleh membeli topeng ini secara dalam talian di e-kedai kami dan kami mempunyai semua stok.

Topeng muka elastik dan boleh dicuci dengan mudah di dalam air.

Letakkan topeng ke dalam mangkuk atau baskom dan tuangkan air dengan suhu 66-75 ° C di atasnya dan pastikan topeng benar-benar direndam di bawah air panas. Biarkan topeng di dalam air selama 2 minit, kemudian perah lebihan air dan biarkan hingga kering.

topeng muka anjal

topeng pengudaraan untuk wajah

Ciri-ciri:

Bahan - 97% kapas 3% spandex
Dimensi - 34 x 13,5 cm
Piawaian dan Sijil: Peraturan 2016/425 - Peralatan pelindung diri EN 149: 2001 + A1: 2009 R

Kandungan Pakej:

1x topeng pelindung

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (10)

99%
10×