T-shirt LED dengan teks yang dapat diprogramkan melalui Telefon Pintar - GLUWY

Kod: 01-102
391,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 325,82 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

T-shirt LED ✅ dengan teks yang dapat diprogramkan melalui Telefon Pintar - GLUWY dengan kemungkinan untuk memprogram sebarang mesej, animasi atau kesan tatal.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-shirt LED dengan teks yang dapat diprogramkan melalui Telefon Pintar - GLUWY dengan kemungkinan memprogramkan sebarang mesej, animasi atau kesan tatal . Satu-satunya batasan adalah imaginasi anda sendiri. Jadilah berbeza dan buat T-shirt asli untuk kegunaan seharian . Kami membawakan anda kemeja-T digital revolusioner yang menampilkan LED kecil, yang disambungkan dengan aplikasi mudah alih yang memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap kemeja-T dan terpulang kepada anda mesej apa yang akan anda atur.

Ini adalah kebaruan yang membawa cara unik untuk menjadi berbeza dan pada masa yang sama untuk mendapatkan perhatian, tetapi terutama tidak menjadi biasa. T-shirt telah direka untuk memecahkan had kreativiti digital anda , jadi anda boleh pergi ke jalanan setiap hari dengan kemeja-T yang unik . Juga sesuai untuk aktiviti promosi - jika perniagaan anda ingin meningkatkan kesedaran jenama , kemeja LED teks kami adalah tambahan yang bagus untuk strategi pemasaran anda. Mereka adalah alat pemasaran yang berkesan untuk promosi dan sangat menonjol di mana sahaja anda menggunakannya!

T-Shirt GLUWY yang boleh diprogramkan dengan pesanan LED adalah alat pemasaran yang hebat untuk mempromosikan aktiviti perniagaan anda.

T-shirt dengan paparan bluetooth LEDt-shirt led dengan teks bluetooth yang dapat diprogramkan

Cukup muat turun aplikasi mudah alih (sokongan OS Android) ke telefon pintar anda dan keseronokan boleh dimulakan. Setelah memasangkan T-shirt digital dengan telefon pintar anda melalui bluetooth, anda mempunyai beberapa ciri pengaturcaraan t-shirt. Anda dapat memprogram teks apa pun , melukis gambar , memilih salah satu animasi yang ditawarkan, atau mengaktifkan alat penyamaan muzik yang akan aktif berdasarkan pengambilan suara di sekitar telefon pintar anda.

Tulis teks yang akan dipaparkan atau lukiskan grafik anda ke atas telefon pintar anda

T-shirt dengan teks yang dapat diprogramkan melalui bluetootht-shirt teks bluetooth

Pilih animasi anda atau aktifkan penyamaan muzik

T-shirt dengan teks yang boleh diprogramkanT-shirt led dengan bluetooth yang boleh diprogramkan

T-shirt boleh dicas semula dengan penyambung USB mikro konvensional, jadi tidak menjadi masalah untuk mengecasnya bila-bila masa dan di mana sahaja. Pengilang mengesyorkan mengenakan kemeja-T kira-kira 75 minit sebelum menggunakannya. T-shirt digital yang unik juga menawarkan pemakaian yang selesa , kerana diperbuat daripada poliester 100% berkualiti, yang mengesahkan kalis airnya dan oleh itu tidak menjadi masalah bagi anda untuk basah.

T-Shirt LED GLUWY - dimensi baru T-shirt berteknologi tinggi yang direka untuk semua orang yang mempunyai gaya mereka sendiri dan ingin berbeza.

fesyen ais gluwy

Ciri-ciri:

tambah Kebolehprogram - teks, animasi, gambar, penyamaan aktif
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Boleh dicas semula dengan USB mikro
tambah Memakai yang selesa
tambah Kalis air

sifat silap mata yang boleh diprogramkan

Spesifikasi:

Bekalan kuasa: DC 5V
Dimensi panel LED: 240 mm x 73 mm
Bilangan LED: 210
Bateri Li-ion terbina dalam: 500 mAh (tahan 6-8 jam)
Bilangan baris: 7
Warna LED: putih
Warna T-Shirt: hitam
Bahan T-shirt: 100% Poliester

t-shirt pesanan meja ukuran

Soalan Lazim

BAGAIMANAKAH IA BERFUNGSI?

Teknologi electroluminescent digunakan di sini. Panel LED diperbuat daripada bahan nipis dan sangat fleksibel. Ini bermaksud bahawa jika anda memakai baju ini, anda mempunyai perasaan yang sama seperti ketika memakai t-shirt poliester klasik. Unit kawalan mini terdapat di bahagian bawah kemeja-T, di mana anda boleh menghidupkan dan mematikan panel LED teks dengan mudah. Apabila dihidupkan, bluetooth akan diaktifkan secara automatik dan panel LED akan menyala.

BAGAIMANA PANEL LED DIKUASAI, DAN BAGAIMANA CAHAYA PANJANG AKAN BERSinar?

Panel LED dikuasakan oleh bateri 500mAh terbina dalam dan setiap satu pengisian dapat bersinar hingga enam jam. Pengecasan dilakukan melalui port USB apabila disambungkan melalui penyesuai 5V konvensional atau kabel USB ke komputer anda.

BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBERSIHKAN T-SHIRT LED?

T-Shirt LED boleh dibersihkan dengan mudah tetapi hanya mencuci tangan. Anda tidak perlu memutuskan komponen elektronik, ia disesuaikan untuk bersentuhan dengan air.

ADAKAH PANEL LED TEKS PADA T-SHIRT YANG DILIHAT DALAM CAHAYA HARI?

Ya! Panel teks LED pada kemeja-T terbuat dari bahan electroluminescent menggunakan LED yang terang. Ini bermaksud bahawa teks yang diprogramkan masih dapat dilihat pada cahaya siang, dan pada waktu malam kesannya lebih berkesan.

Pakej mengandungi:

T-shirt LED 1x Boleh Diprogramkan
Kabel USB 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (6)

99%