Lampu pokok Krismas - Rentetan Berkelip LED - 600 pcs (48m) RGB+W dengan BT + Wi-Fi

Kod: 78-075
1 151,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 959,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu pokok Krismas - Tali Kelip LED Pintar - 600 pcs (48m) RGB+W dengan Bluetooth + Wi-Fi dan perlindungan IP44.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu pokok Krismas - Rentetan Berkelip LED Pintar - 600 pcs (48m) RGB+W dengan Bluetooth + Wi-Fi. Lampu Krismas Pintar - Lampu yang anda akan jatuh cinta. Lampu pokok LED revolusioner ini membawa hiasan pencahayaan yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu pokok LED dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS .

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya paparan yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Lampu direka untuk kegunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 .

Lampu pokok - Lampu pintar LED TWINKLY - 600pcs

Lampu pokok Krismas - rentetan berkelip-kelip

Pokok Krismas LED - lampu TWINKLY - 600pcs

pencahayaan pokok berkelip-keliplampu pokok krismas berkelip-kelip

Lampu Krismas Twinkly Strings terdiri daripada 600 keping lampu LED yang sesuai untuk menghias pokok Krismas. LED terletak setiap 8 cm pada kabel, yang berwarna hitam dan hijau - untuk bergabung dengan pokok. RGB + W bermaksud lampu LED boleh menjadikan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna + W putih . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda mahu rantai ringan di dinding, bingkai berwarna pada tingkap dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

mentol lampu pintar krismas

Lampu LED untuk pokok Krismas dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan.

aplikasi berkelipkawalan lampu melalui telefon bimbitpokok Krismas yang paling indahjalur led wifi

Dengan peranti USB DONGLE MUSIK pilihan , pokok Krismas anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan bertukar dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Dengan MUZIK anda juga boleh menikmati permainan video, mengalami dimensi baharu semasa bermain permainan! Lampu bertukar dalam irama muzik, sebagai penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip-kelip

LED unik yang mempunyai semua warna pelangi yang terang

jalur cahaya yang dipimpinlampu led wifi

Ciri-ciri:

tambah lagi 600 LED
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Warna RGB + W warna cahaya putih
tambah lagi Perlindungan IP44


Spesifikasi:

Bilangan diod: 600
Panjang kabel dari lampu pertama ke penyesuai: 3.5 m
Rintangan: IP44
Diameter diod: 4.3 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jarak diod cahaya: 8 cm
Jenis LED: RGB berselerak rata
Kabel: hitam-hijau
Voltan masukan: 240V
Voltan keluaran: 24V / 1.5A
Hayat mentol: lebih 30,000 jam


Kandungan Pakej:

1x mentol LED untuk pokok Krismas dengan 600 diod + pengawal
1x Penyesuai
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Damian Stamatoiu

sangat berpuas hati

Komunikasi dan produk yang sangat baik seperti yang diterangkan dan dibentangkan.
saya tidak mempunyai

Sangat berpuas hati dengan produk yang ditempah, termasuk komunikasi dan penghantaran. Saya sangat mengesyorkan... COOL-MANIA.

Diterjemah daripada: ro