Animasi atau teks yang boleh diprogramkan ransel pintar LED dengan paparan LED 24x24cm (kawalan melalui telefon pintar)

Kod: 88-256
794,30 RM 559,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 466,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Animasi atau teks yang boleh diprogramkan dengan ransel pintar LED dengan paparan LED 24x24cm (kawalan melalui telefon bimbit Anroid / iOS).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Ransel pintar LED yang dapat diprogram nimasi atau teks dengan paparan LED 24x24cm (kawalan melalui telefon bimbit Anroid / iOS) adalah aksesori asli untuk sesiapa sahaja yang gemar teknologi dan alat yang hebat . Adakah anda bosan dengan kebiasaan dan stereotaip? Adakah anda suka menjadi pusat perhatian dan adakah anda ingin menarik perhatian orang lain? Dengan beg galas SMART LED ini, anda pasti akan menonjol daripada orang ramai. Ransel ini berwarna hitam dan mempunyai banyak ruang di mana anda boleh menyimpan semua yang anda perlukan.

Beg galas wanita / lelaki sesuai untuk perjalanan, kerosakan, kerja atau perjalanan. Di bahagian belakang ransel terdapat paparan LED besar (sekitar 24x24 cm) di mana anda dapat memainkan pelbagai animasi atau teks, menggunakan telefon pintar anda. Selain ruang besar di dalam beg galas (43H-30W-12D cm), ada juga ruang tambahan di dalam beg galas untuk komputer riba (sekitar 36x28 cm).

Ransel LED light up smart mempunyai banyak ruang simpanan (juga sesuai untuk komputer riba atau tablet)

Beg galas yang dipimpin dengan paparan yang boleh diprogramkan

Paparan LED itu sendiri diletakkan dalam sarung pelindung khas yang dapat menahan percikan air (namun beg galasnya tidak kalis air!). Anda hanya memasangkan ransel melalui telefon pintar melalui Bluetooth dan kemudian anda dapat mengawal paparan pada beg galas dengan mudah melalui telefon. Selain pelbagai teks, gambar atau animasi yang telah ditetapkan, anda juga dapat membuat animasi atau teks anda sendiri dalam aplikasi (tersedia untuk Android dan iOS . Berkat paparannya, ia sesuai untuk pelbagai tujuan komersial . Anda boleh membuka bahagian depan beg galas hingga 180 darjah - yang menjamin akses mudah ke item yang disimpan. Ransel ini dikuasakan oleh kabel USB yang anda sambungkan ke bank kuasa (tidak termasuk).

Anda boleh mengawal ransel bercahaya dengan mudah melalui telefon pintar - anda juga boleh menukar pelbagai gambar atau animasi dalam aplikasi.

beg galas pintar dengan main balik gambar paparan yang dipimpin dan GIF

Spesifikasi:

Kesambungan - Bluetooth (APP pada iOS dan Android)
Saiz paparan - lebih kurang. 24x24 sm
Saiz beg galas - lebih kurang. 30x18x43 cm
Berat - 1.45 kg
Bekalan kuasa - Kabel USB

Kandungan Pakej:

Beg galas 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian