Cap paparan LED yang dapat diprogram melalui telefon bimbit - aplikasi dalam Telefon Pintar (iOS / Android)

Kod: 88-255
230,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 191,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Cap paparan LED dengan paparan warna yang dapat diprogramkan melalui telefon bimbit - aplikasi di Telefon Pintar (iOS / Android) - menunjukkan teks atau gambar.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Tutup paparan LED dengan paparan warna yang dapat diprogramkan melalui telefon bimbit - aplikasi di Telefon Pintar (iOS / Android) - menunjukkan teks atau gambar (bateri terpasang) dengan kemungkinan membuat teks atau gambar anda sendiri. Ia adalah aksesori pakaian berteknologi tinggi. Ucapkan selamat tinggal pada topi klasik setiap hari, berkat topi pintar LED, anda tidak akan bosan lagi dengan motif atau logo topi itu. Tutup LED mempunyai paparan yang dijahit di mana Anda dapat menggunakan telefon pintar untuk memaparkan pelbagai gambar atau teks.

Selain itu, topi ini juga menyokong pemutaran GIF - animasi pendek. Ia dikuasakan oleh bateri terpasang dengan kapasiti 700 mAh (mengecas melalui kabel USB) - bateri benar-benar tersembunyi dengan cerdik di pinggir penutup dan tidak mengganggu pemakaian secara visual. Cap aplikasi LED , yang paling menonjol di disko, kelab, pesta atau festival, adalah pelaburan yang tepat untuk anda jika anda ingin mendapat perhatian dan lebih keren. Satu-satunya had adalah imaginasi anda sendiri. Keluar dari garis dan buat topi asli yang semua orang akan iri padamu.

Lampu LED yang menyala boleh memainkan pelbagai gambar, animasi atau teks - anda mengawal semuanya melalui APP di telefon bimbit.

topi dengan paparan LED telefon bimbit telefon pintar yang boleh diprogramkan

Anda boleh mengubah tema yang dipaparkan melalui aplikasi mudah alih (tersedia untuk Android dan iOS). Terdapat 16 animasi asli dan 8 mod paparan. Selain itu, topi ini juga menyokong fungsi membuat animasi, gambar atau teks anda sendiri. Topi dengan paparan dibuat dengan baik tanpa kabel dan pada pandangan pertama ia kelihatan seperti topi klasik - yang merupakan kelebihan daripada produk serupa, yang, bagaimanapun, tidak menawarkan kualiti kerja yang tinggi.

Spesifikasi teknikal:

Bilangan piksel - 12x36
Dimensi topi - 26x17x13 xm
Bekalan kuasa - bateri 700 mAh terbina dalam
Pengecasan - kabel USB mikro
Daya tahan setiap caj - sehingga lebih kurang. 5 jam
Voltan - 5V
Warna paparan - RGB
Berat - lebih kurang. 123g

Kandungan Pakej:

Cap 1x
Kabel kuasa 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian