Powerbank dengan kapasiti 10000mAh dan dual USB 2.0A output

Kod: 65-003
345.00 RM 215.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 179.17 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Powerbank dengan kapasiti 10000mAh dan output dual USB 2,0A, akan menyelamatkan dua peranti elektrik dengan segera apabila ia habis.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Powerbank dengan kapasiti 10000mAh dan output dual USB 2,0A, akan menyelamatkan dua peranti elektrik dengan segera apabila ia habis, supaya anda dapat meneruskan perniagaan anda. Ia berfungsi sebagai sumber kuasa pengganti untuk pelbagai jenis alat elektronik. Power bank mempunyai perlindungan daripada overheating, overvoltage, complete discharge dan overcharging. Oleh kerana saiz dan berat minimum, ia sangat sesuai untuk dibawa masuk ke dalam poket anda. Bateri direka untuk mengecas iPod, iPhone, telefon bimbit, tablet, pemain MP3, peranti GPS dan banyak lagi. Pengecas kuat dan bateri mudah alih luaran dengan penampilan moden dan juga elegan. Ia juga dapat mengecas kamera video dan foto anda , apa yang berguna pada hari cuti atau perjalanan ke alam semula jadi di mana anda tidak mempunyai akses ke soket elektrik.

Power bank mempunyai bateri Li-polimer baru yang menjamin berat badan rendah, kapasiti tinggi, pelepasan diri minimum dan prestasi tinggi. Berkat kapasiti bateri hingga 10,000mAh , ia akan mengecas semula bateri telefon pintar standard lebih dari 5x. Bateri mempunyai dua output USB, yang membolehkan anda mengecas dua peranti sekaligus. Kuasa output port USB ialah 2,0A. Pengecasan penuh power bank adalah 7-8 jam. Terdapat empat led biru yang menunjukkan tahap pengecasan bateri , jadi powerbank anda tidak akan habis tanpa anda mengetahui tentangnya.

Power bank bergaya dengan kapasiti hingga 10000mAh

Bateri luaran dilengkapi dengan cip pintar untuk melindungi daripada terlalu panas, voltan berlebihan, pelepasan lengkap dan pengecasan berlebihan. Penggunaannya sangat mudah. Cukup pasangkan peranti anda melalui kabel USB ke bateri luaran dan tekan butang untuk menghidupkannya. Setelah mengecas peranti, cabut kabel USB dan bateri luaran mati secara automatik setelah beberapa saat. Powerbank sangat sesuai untuk festival, perkhemahan, perjalanan, melancong ke luar negara, atau sebagai bekalan kuasa kecemasan untuk hari-hari yang sangat sibuk apabila bateri biasa pada peranti anda tidak dapat memenuhi tuntutan anda. Bateri akan mengecas hampir semua peranti mudah alih dengan penyambung USB mini / mikro USB. Peranti diisi dengan mudah menggunakan kabel USB, baik melalui PC anda atau dari soket elektrik.

Ciri-ciri:

tambah Perlindungan terhadap pemanasan berlebihan, voltan berlebihan, pelepasan lengkap dan pengecasan berlebihan
tambah Dua output USB 2.0
tambah Petunjuk LED untuk mengisi bateri luaran
tambah Dimensi kecil untuk dibawa ke dalam poket anda
tambah Kapasiti bateri hingga 10000mAh
tambah Bateri Li-Polimer


Spesifikasi:

Model: M102
Jenis bateri: Li-Pol
Keluaran: 5V / 2,0A
Input: 5V / 2,0A
Kapasiti: 10000mAh
Masa pengecasan: 7-8 jam
Hayat: 1000 kitaran pengecasan
Suhu operasi: -20 ° C hingga + 50 ° C
Perlindungan voltan berlebihan: ya
Perlindungan daripada terlalu panas: ya
Perlindungan daripada pelepasan berlebihan: ya
Perlindungan daripada pengecasan berlebihan: ya
Dimensi: 130 * 70 * 15 mm
Berat: 198 g

Kandungan Pakej:

1x Bateri luaran 10000mAh
Kabel USB 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian