Power bank dengan output 3x USB Micro / USB C / Lightning - 10000 mAh

Kod: 65-005
225.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 187.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Power bank dengan output 3x Micro USB / USB C / Lightning connector - 10000 mAh adalah pengecas luaran dengan tiga input untuk mengecas.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Power bank dengan output 3x Micro USB / USB C / Lightning connector - 10000 mAh adalah pengecas luaran dengan tiga input untuk mengecas. Ia juga dilengkapi dengan penunjuk status bateri dalam jumlah dari 100% cas. Bateri mudah alih memastikan bahawa telefon pintar atau peranti serasi anda yang lain tidak akan habis. Kita masing-masing mengetahui perasaan apabila kita lupa mengecas telefon bimbit atau peranti lain yang diperlukan dan bateri habis pada masa yang paling sesuai. Powerbank berfungsi sebagai sumber kuasa sandaran yang sangat baik yang selalu anda dapat dengan anda. Ia berkapasitas hingga 10000 mAh, jadi cukup kuat untuk mengecas sepenuhnya kebanyakan peranti seperti Smartphone, Smartwatch atau kamera. Semua ini terdapat dalam saiz yang sangat padat dengan reka bentuk yang tahan lama dan elegan.

bank kuasa mudah alih 10000 mah

Antara kelebihan utama pengecas luaran adalah keserasian pengecasannya. Pada masa ini, tiga jenis kabel pengecasan paling meluas - penyambung Mikro USB, USB C dan Lightning. Sekiranya anda memiliki salah satu daripadanya, sering kali menjengkelkan apabila menukar kabel di soket untuk mengisi semula peranti lain, contohnya powerbank. Walau bagaimanapun, Powerbank melupuskan dengan ketiga-tiga input pengecasan, jadi anda dapat mengelakkan masalah ini dengan mudah. Paparan LCD, yang menunjukkan status pengecasan pengecas luaran, berada di bahagian depannya. Ia mempunyai satu output untuk pengecasan melalui USB (2A) dan tiga input pengecasan: Micro USB / Type C: 5V 2A / Lightning: 5V 1A. Keselamatan dalam penggunaan dijamin dengan perlindungan terhadap tegangan berlebihan, beban berlebihan dan litar pintas.

Spesifikasi teknikal:
Input: Mikro USB / Jenis C: 5V 2A / Kilat: 5V 1A
Keluaran: USB 5V 2,1A
Kapasiti: 10000 mAh
Dimensi: 90 * 63 * 22mm
Perlindungan voltan berlebihan, beban berlebihan dan litar pintas
Kandungan Pakej:

1x Pengecas luaran
Kabel Pengecasan 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian