Set wain kecil

Kod: 94-016
108,10 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 90,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Set wain kecil, yang merangkumi lanjutan untuk menuangkan anggur, penyumbat wain dan pembuka sejagat. Sesuai sebagai hadiah untuk semua pencinta wain.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Set wain kecil, yang merangkumi lanjutan untuk menuangkan anggur, penyumbat wain dan pembuka sejagat. Sesuai sebagai hadiah untuk semua pencinta wain.

1. Sambungan untuk menumpahkan wain - tidak ada lagi titisan yang tumpah! terima kasih kepada penolong unik kami yang tidak dapat ketinggalan dalam rumah tangga anda. Reka bentuknya yang bergaya kelihatan mewah pada sebotol wain mana pun. Pembantu yang berguna ini akan memastikan bahawa tidak ada lagi titisan yang akan tumpah. Rakan anda akan sangat menghargai alat yang hebat ini.

2. Penyumbat wain - Dengan penyumbat ini, anda tidak akan merosakkan wain yang tidak diminum, dan minuman bersoda akan menyimpan semua gelembung di dalam botol. Botol ditutup dengan vakum dengan cepat dan mudah. Cukup berulang kali tekan pam pelocok untuk mengeluarkan udara dari botol. Tetapkan hari penutupan botol pada penunjuk, dan anda mempunyai gambaran keseluruhan kesegaran minuman.

3. Pembuka wain universal - dengan pembuka sejagat yang elegan ini, anda tidak akan menghadapi masalah untuk membuka botol apa pun.               

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian