Pengacau koktel untuk minuman - Pengacau akrilik berwarna-warni dengan hiasan minuman - Set 10 pcs

Kod: 94-037
103,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 86,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengacau koktel untuk minuman - Pengacau akrilik berwarna-warni dengan hiasan minuman - Set 10 pcs​. Sama ada anda suka kosmopolitan, bloody mary, pina colada, margarita atau mojito.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengacau koktel untuk minuman - Pengacau akrilik berwarna-warni dengan hiasan minuman - Set 10 pcs​. Sama ada anda suka kosmopolitan, bloody mary, pina colada, margarita atau mojito. Lupakan pengacau minuman yang membosankan, hambar dan membosankan dan tambahkan pengacau koktel akrilik berwarna-warni pada minuman anda dengan hiasan minuman musim panas kegemaran anda. Meriahkan majlis anda dengan pengadun koktel berwarna-warni asli. Anda boleh menghiasi sebarang minuman, koktel atau air limau ringkas. Pengadun unik sesuai untuk perayaan keluarga bersama rakan, bar, kelab, restoran dan diskotik. Ia akan menarik perhatian ramai gourmets.

Pengacau untuk minuman dan koktel - bergaya dan hiasan

Pengadun koktel berwarna-warni - pengacau

Pengacau plastik untuk gelas - berikan koktel gaya anda sendiri

Anda boleh memilih daripada warna yang berbeza dengan bentuk pemegang yang berbeza dengan motif minuman musim panas yang berbeza. Sama ada anda suka kosmopolitan, bloody mary, pina colada, margarita atau mojito , kami akan memberikan koktel impian anda dalam bentuk pengacau untuk minuman anda. Terdapat bola di hujung pengacau koktel , yang boleh anda gunakan dengan bijak untuk menghancurkan ais atau buah dalam minuman anda. Ia mengubah kepingan hiasan besar minuman menjadi serpihan halus. Silapkan rakan anda dengan aksesori moden untuk minuman dan koktel.

Pengacau ceria dengan hiasan mini

Pembancuh minuman yang boleh dipercayai dan tahan lama juga akan mendapat tempat di dapur anda.

Pengacau berwarna-warni yang diperbuat daripada akrilik berkualiti tinggi memeriahkan setiap minuman. Terima kasih kepada bahannya yang tahan lama, ia boleh menahan banyak. Pengadun asal dengan hiasan adalah mesra alam, anda boleh menggunakannya berulang kali. Penyelenggaraan adalah mudah, anda boleh menikmati pengadun lagi dan lagi. Pengacau kaca akrilik tidak terhad kepada musim panas, anda boleh menggunakannya pada bila-bila masa, dalam sebarang minuman. Minuman mini yang ceria dan warna-warna terang akan memberikan rumah anda suasana yang menyenangkan dan positif.

pengacau plastik untuk cawan minuman koktel

Spesifikasi:

  • Bahan: akrilik
  • Panjang 23 cm

Kandungan Pakej:

1x set pengacau koktel dengan 10 hiasan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian