Penanda minuman - Cincin silikon berwarna (label cawan) - 12 pcs

Kod: 94-036
56,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 47,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Penanda minuman - Cincin silikon berwarna (label cawan) - 12 pcs​. Jalur silikon sebagai tanda untuk gelas adalah sesuai untuk merasa wain, perayaan bersama keluarga dan rakan-rakan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penanda minuman - Cincin silikon berwarna (label cawan) - 12 pcs​. Jalur silikon sebagai tanda untuk gelas adalah sesuai untuk merasa wain , perayaan dengan keluarga dan rakan-rakan atau pertemuan intim, di mana cermin mata mudah dicampur dan tanda ceria sesuai dengan baik. Ini sering menimbulkan kekeliruan dan konflik. Ini akan diselesaikan untuk anda dengan pemisah cawan berwarna , yang mudah dimuatkan pada tepi atau pada kaki nipis cawan. Hidupkan gelas wain kusam anda dengan label berwarna-warni. Alat asli untuk setiap isi rumah. Hanya letakkan tanda yang menarik perhatian pada gelas, cawan atau mug dan kekeliruan telah berakhir!

Label cawan - silikon berwarna - set 12 pcs

label silikon untuk cawan - tanda

Silapkan tetamu anda dengan cincin silikon moden dan pada masa yang sama praktikal untuk cermin mata.

Cincin cawan imaginatif bukan sahaja pragmatik, tetapi juga sangat bergaya. Jenama kaca wain eksotik membawa gaya dan bakat yang anda tidak sangka. Cermin mata anda akan mekar dengan campuran warna-warna cantik yang paling anda suka. Bukan sahaja orang dewasa, malah kanak-kanak juga akan teruja dengan mereka. Adik-beradik sering berdaya saing malah akan bergaduh kerana secawan mudah. Pemisah yang bijak akan membawa ketertiban bukan sahaja ke dapur, tetapi juga kepada bulatan keluarga.

cincin untuk gelas wain, label berwarna

Cincin gelas wain untuk setiap perayaan

Penanda ajaib yang diperbuat daripada silikon berkualiti tinggi adalah mesra alam. Terima kasih kepada bahan kelas pertama, ia lembut, tidak licin dan tahan lama. Label kelas pertama berbangga dengan pengendaliannya yang mudah dan, di atas semua, hayat perkhidmatan yang panjang. Anda boleh menggunakannya berulang kali, kerana ia mudah dibersihkan dan bersih. Label pada cawan adalah penyelesaian mudah untuk masalah anda. Anda tidak akan dapat membayangkan perayaan tanpa mereka.

penanda untuk cawan minuman label berwarna

Spesifikasi produk:

  • Bahan: Silikon
  • Diameter: lebih kurang. 1.7 sm
  • Warna: campur

Kandungan pakej - Penanda cawan:

1x set 12 markah cawan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian