Topeng muka Shrek - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-286
145,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 120,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Topeng muka Shrek - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum (topeng) Shrek kanak-kanak dan dewasa diperbuat daripada susu getah asli 100%.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Shrek - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum (topeng) Shrek kanak-kanak dan dewasa diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng Shrek untuk karnival

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Topeng Shrek menangkap semua butiran watak yang dicintai ini, termasuk rupa tersendiri dan warna hijaunya. Ia sesuai untuk sebarang majlis, daripada pesta Halloween hingga karnival, dan menjamin penampilan Shrek yang tulen. Topeng lateks dalam bentuk Shrek ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Shrek terserlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng Halloween Shrek

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Topeng Muka Dewasa Shrek

Kandungan Pakej:

1x topeng Shrek

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian