Topeng muka Apocalypse - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-301
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Apocalypse - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kiamat zombi untuk kanak-kanak dan orang dewasa (topeng) topeng seram yang diperbuat daripada 100% lateks semula jadi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Apocalypse - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kiamat zombi untuk kanak-kanak dan orang dewasa (topeng) topeng seram yang diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

topeng seram zombi untuk karnival

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Topeng seram untuk Halloween menarik dengan reka bentuk dan perincian yang rumit, yang menjadikannya tambahan yang menarik kepada suasana yang menyeramkan. Dengan ciri-ciri yang menyeramkan dan elemen yang mengagumkan, anda akan mempunyai tanggapan bahawa anda sedang memasuki dunia seram dan jahat. Ia adalah aksesori yang sempurna untuk mereka yang ingin mencipta rasa suspen dan misteri di pesta Halloween. Dengan topeng ini di wajah anda, anda akan menjadi salah seorang wira filem yang paling popular dan dihormati, dan ini dijamin akan membawa anda banyak pujian dan reaksi lucu.

Oleh itu, topeng lateks ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng menakutkan kami terserlah terbaik pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan, di atas semua, bersikap keren.

Topeng kiamat zombie Halloween

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng apocalypse yang menakutkan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian