Topeng muka Hellboy (Devil) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-283
258,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 215,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Hellboy (Devil) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Hellboy (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Hellboy (Devil) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum (topeng) Hellboy diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Karnival topeng muka syaitan halloween

Karnival topeng muka syaitan halloween

Topeng Halloween untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan (kanak-kanak) atau orang dewasa

Jika kita melihat dengan lebih dekat topeng Hellboy ini, wira syaitan yang tidak dapat dilawan, kita akan melihat bahawa butirannya adalah tepat seperti yang anda harapkan daripada watak buku komik ikonik ini. Topeng lateks ini dalam bentuk Budak lelaki neraka Oleh itu ia adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Hellboy paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

tangan kostum halloween yang menakutkan

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Topeng Muka Dewasa Hellboy

Kandungan Pakej:

1x topeng Hellboy

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian