Terapung kolam tembikai - air besar boleh kembung 187x75 cm

Kod: 201-025
277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Terapung kolam tembikai - air besar boleh kembung (terapung) 187x75 cm​ akan memastikan detik-detik menyenangkan dihabiskan di pantai di tepi laut atau di kolam.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Terapung kolam tembikai - air besar boleh kembung (terapung) 187x75 cm​ akan memastikan detik-detik menyenangkan dihabiskan di pantai di tepi laut atau di kolam. Hiburan bukan sahaja untuk kanak-kanak, orang dewasa juga harus menikmatinya. Anda boleh mengalami pengembaraan dan gurauan terhebat dari keselesaan tembikai kembung . Ia akan membawa gaya dan keseronokan ke mana-mana kolam, kolam renang atau laut.

Floatie Watermelon XXL pantai kembung untuk kolam

terapung kolam tembikai Kembung XXL - pantai

Kembung dalam bentuk tembikai yang lazat akan menggembirakan anda dengan reka bentuk yang menyegarkan dan kualiti premium.

Tilam kembung asal - tembikai di dalam air atau di tasik mempesonakan semua orang di pantai. Bahan berkualiti dan perhatian terhadap perincian menambah semangat tulen tembikai terapung ini. Ia kelihatan sangat berair sehingga seseorang mahu menggigitnya!

tembikai terapung kembung

Nikmati musim panas yang penuh dengan rasa dengan tembikai kembung segar. Anda boleh menggunakan tembikai yang melambung untuk berjemur, bersantai dan berenang.

Tembikai anda yang boleh dipercayai, selamat dan selesa sesuai di mana-mana. Walaupun ia menawarkan ruang untuk sehingga dua orang apabila dinaikkan, ia boleh dibawa dengan mudah dalam beg pantai apabila ia tidak dinaikkan. Nikmati rehat dan keseronokan semasa hari musim panas yang dihabiskan dengan air kembung yang unik.

Kembung tembikai dalam kolam air

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC berkualiti tinggi
  • Saiz: 187 x 75 cm
  • Berat: 1.5 Kg


Kandungan Pakej:

1x tembikai kembung untuk pantai

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian