Itik kembung mini - Pemegang cawan terapung

Kod: 201-016
42,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 35,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Itik kembung mini - Pemegang terapung untuk gelas air, untuk kolam atau laut, menggembirakan setiap mata yang menghargai gaya dan praktikal.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Itik kembung mini - Pemegang terapung untuk gelas air, untuk kolam atau laut , akan menggembirakan setiap mata yang menghargai gaya dan praktikal. Pemegang minuman kolam yang bergaya akan memeriahkan mana-mana pesta pantai. Berseronoklah pada hari-hari musim panas dengan Ducky Cup Holder yang lucu , berbangga dengan gelarannya sebagai pemegang minuman premium yang akan memastikan semua barang berharga anda dekat dengan tangan. Bahan berkualiti tinggi dan pemprosesan terperinci menjadikan pemegang kembung berbentuk itik sebagai pemegang minuman kelas pertama seumpamanya. Nikmati detik musim panas yang panas dengan segala yang anda perlukan berguna.

Itik kembung mini - sebagai pemegang cawan

Pemegang minuman kembung Itik

Itik pemegang minuman kembung berenang kepada anda dengan minuman kegemaran anda.

Sama ada anda pergi ke pantai, ke laut, ke tasik atau kolam, kepada keluarga, saudara mara atau rakan-rakan, pemegang cawan kembung sentiasa dan di mana-mana berguna. Pemegang minuman yang luar biasa dalam warna matahari yang terang akan menceriakan hari anda. Bersantai di kerusi berjemur tidak pernah lebih santai berbanding dengan pemegang cawan kembung praktikal dalam bentuk itik yang bergaya , yang akan memastikan minuman anda tidak tumpah. Pemegang comel menawarkan kestabilan dan kebolehpercayaan kepada orang yang takut menumpahkan minuman mereka semasa berehat. Pemegang terapung yang luar biasa juga sesuai untuk berjemur kasual di laut. Menjengkelkan bangun untuk minum sejuk sudah berakhir.

Roda kolam mini berbentuk itik

Jadilah bintang pesta kolam renang dengan pemegang minuman itik moden dengan cermin mata

Pemegang minuman yang menawan mengikuti perkembangan zaman dan dicipta dengan trend terkini dalam dunia fesyen. Pemegang yang indah dalam bentuk itik tidak perlu membawa minuman anda sahaja. Apa sahaja yang anda perlu simpan, Itik anda ada di sisi anda. Pemegang cawan ajaib dalam bentuk itik akan membawakan anda apa-apa minuman beralkohol atau bukan alkohol, ais krim yang lazat atau tin sejuk, kotak jus atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Anda juga boleh menggunakan pemegang itik sebagai bekas untuk telefon pintar, pembesar suara mini, dsb. Kanak-kanak akan sangat teruja untuk mempunyai mainan kegemaran mereka dekat dengan tangan.

pemegang cawan mini itik kembung minuman kolam


Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: kuning

Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung dalam bentuk itik

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian