Pemegang terapung kembung untuk minuman dan makanan ringan - Dulang kembung

Kod: 201-026
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang terapung boleh kembung untuk minuman (gelas) dan makanan ringan - Dulang (Mangkuk) boleh kembung akan menjaga minuman anda dalam semua keadaan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang terapung boleh kembung untuk minuman (gelas) dan makanan ringan - Dulang (Mangkuk) boleh kembung akan menjaga minuman anda dalam semua keadaan . Dulang untuk minuman dengan azimat 8 lubang dengan fungsinya. Pemegang cawan adalah serba boleh. Anda boleh menggunakannya untuk memegang minuman beralkohol atau bukan alkohol, secawan ais krim, sayur-sayuran atau buah-buahan, kerepek atau kerepek, tin atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Anda juga boleh menggunakan pemegang terapung sebagai penyejuk untuk minuman. Isi kembung anda dengan ais dan segarkan diri anda dengan minuman sejuk. Ia menawan bukan sahaja dengan kepraktisannya, tetapi juga dengan gayanya.

Dulang minuman terapung kembung

Dulang minuman terapung kembung

Pemegang kembung terapung yang mewah bukan sahaja untuk minuman.

Pemegang kembung yang berguna akan menyimpan minuman anda untuk anda. Dulang abadi akan menjaga minuman kegemaran anda seperti mata di kepala. Nikmati musim panas dan serahkan semua tanggungjawab kepada pemegang cawan yang ceria . Pemegang cawan terapung moden mengagumkan dengan fungsinya. Penyejuk minuman sesuai untuk mana-mana pesta kolam renang, berehat hujung minggu atau untuk hari lucu di kolam renang. Jadilah bintang pesta kolam renang.

Sebuah bekas yang penuh dengan minuman

Pemegang minuman asli mengagumkan dengan ketahanan, kestabilan dan penggunaan pelbagai fungsinya.

Pemegang cawan kembung eksklusif menonjol kerana ketangguhan dan ketabahannya. Anda boleh membawa pemegang cawan terapung bersama anda ke mana-mana sahaja. Bukan sahaja ke jakuzi, tetapi juga ke pantai, ke laut, ke tasik, atau ke kolam renang, kepada rakan atau keluarga, ke pesta kolam renang, atau untuk berehat yang menyenangkan di atas kerusi berjemur. Kapal kembung menonjol kerana bahan PVC mesra alam yang berkualiti tinggi. Dapatkan dulang terapung padat anda dan mempesonakan semua orang dengan reka bentuknya yang unik.

pemegang kembung untuk makanan ringan dan minuman

Spesifikasi

  • Bahan: PVC Alam Sekitar
  • Warna: perak
  • Saiz: 70 x 50 cm


Kandungan Pakej

1x pemegang kembung untuk minuman dan makanan ringan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian