Pemegang cawan kembung flamingo - kembung mini

Kod: 201-015
56,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 47,00 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang cawan kembung flamingo - kembung mini untuk semua orang berehat dengan minuman sejuk di tangan. Pemegang minuman terapung kolam mini.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang cawan kembung flamingo - kembung mini untuk semua orang berehat dengan minuman sejuk di tangan. Pemegang minuman terapung kolam mini mengikuti perkembangan zaman dan trend terkini. Pemegang asal akan menghidupkan mana-mana pihak. Pemegang kembung dalam bentuk flamingo adalah terperinci dan pemprosesan grafiknya mempunyai kesan yang sangat menyenangkan pada mata. Pemegang ceria dalam bentuk flamingo akan disukai oleh semua orang yang mencari penyelesaian praktikal untuk ketiadaan minuman semasa musim panas. Setiap orang dewasa, remaja atau kanak-kanak akan sangat menghargainya.

Flamingo - Pemegang cawan kembung

pemegang cawan kembung flamingo terapung

Kembung Flamingo asli akan menjadikan saat musim panas anda di tepi laut lebih menyenangkan.

Pemegang kembung dalam bentuk flamingo mempunyai pelbagai kegunaan. Anda boleh menggunakannya untuk menyimpan tin minuman beralkohol atau bukan alkohol, segelas jus yang tidak boleh ditolak, balang minuman atau ais krim atau sebotol air sejuk. Pemegang cawan terapung praktikal menonjol kerana keliatannya. Ia akan mengatasi walaupun ombak laut yang paling kasar. Anda boleh membawanya bukan sahaja ke kolam renang, tetapi juga ke pantai, ke laut, ke tasik, ke jakuzi. Pendek kata, ia boleh digunakan sentiasa dan di mana-mana.

flamingo kembung untuk cawan sebagai pemegang

Flamingo yang gigih akan memberikan nyawanya untuk minuman anda :)

Pemegang cawan flamingo sangat padat, jadi anda sentiasa boleh membawanya ke mana-mana sahaja. Ia muat dengan kemas ke dalam beg pantai dan anda masih mempunyai banyak ruang untuk terluang. Pemegang minuman yang menawan menonjol kerana bahan berkualiti tinggi dan permukaan tahan lama. Flamingo akan menyimpan apa sahaja minuman yang anda sediakan. Anda tidak perlu risau tentang minuman anda, ia berada dalam kedudukan yang stabil, jadi ia tidak sepatutnya tumpah, tetapi anda perlu berhati-hati. Nikmati musim panas yang penuh keseronokan dengan minuman kegemaran anda di kolam renang.

Roda mini boleh kembung kolam terapung dalam bentuk flamingopemegang cawan flamingoKembung kolam untuk cawan dalam bentuk flamingo

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: merah jambu


Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung dalam bentuk flamingo

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian