Tembikai - Pemegang cawan terapung kembung

Kod: 201-021
42,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 35,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang minuman terapung boleh kembung tembikai adalah aksesori yang bagus di kolam renang. Inflator mini untuk cawan akan menjaga keseronokan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Tembikai - Pemegang cawan terapung kembung ialah aksesori yang bagus di kolam. Kembung mini untuk cawan akan menjaga keseronokan. Mempunyai minuman kegemaran anda sentiasa dekat dengan tangan bukan lagi sekadar mimpi. Anda boleh meletakkan hampir apa sahaja dalam pemegang tembikai kembung . Sama ada anda ingin menyegarkan diri anda dengan bir sejuk atau menjamu anak-anak anda dengan cola yang berbuih. Pemegang cawan dalam bentuk tembikai akan membawa suasana ceria ke mana-mana kolam dan akan menambah kelainan pada setiap penginapan di pantai. Anda boleh menyegarkan diri anda dengan minuman sejuk pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Tembikai pemegang minuman cawan kembung mini

Pemegang cawan tembikai yang ceria membawa kualiti tinggi, keaslian dan ketahanan.

Anda tidak lagi perlu meninggalkan keseronokan di kolam renang atau meninggalkan keselesaan kerusi berjemur, pemegang cawan terapung praktikal akan menjadikan detik musim panas yang panas lebih menyenangkan. Anda boleh meletakkan tin, botol, koktel, balang dan gelas di dalam bekas tembikai . Bergegas ke pantai, tasik atau kolam renang dengan minuman kegemaran anda, yang akan dipegang oleh pemegang tembikai yang unik . Tembikai akan gembira untuk menjaga minuman anda, selepas semua, anda meninggalkannya di tangan yang selamat. Pemegang akan menjaga minuman kegemaran anda seperti mata di kepala.

Pemegang minuman terapung kembung tembikai

Cuaca yang menyeronokkan, santai dan menyenangkan - hanya pemegang terapung mini boleh kembung untuk cawan tembikai yang sesuai.

Kembung mini untuk minuman diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi, yang menjamin ketahanan terhadap keadaan luaran yang buruk. Kembung berbentuk tembikai memastikan minuman anda dalam kedudukan yang stabil, jadi anda tidak perlu risau tentang ia tumpah. Reka bentuk tembikai yang luar biasa suka bermain akan memikat semua orang. Roda kembung kecil akan memberikan anda kelonggaran sebenar. Mulai sekarang, anda boleh menikmati minuman sejuk yang lazat dari keselesaan kerusi kembung atau lebih lama. Jadikan penginapan anda di bawah terik matahari lebih menyenangkan dengan pemegang kembung - Tembikai.

Pemegang cawan kolam tembikai

Spesifikasi produk:

  • Bahan: PVC
  • Warna: campur

Kandungan Pakej:

1x tembikai pemegang cawan kembung

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian