Pemegang kolam terapung kembung untuk cawan - Pokok palma

Kod: 201-022
45,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 37,50 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Pemegang kolam terapung kembung untuk cawan - Pokok palma. Pemegang cawan terapung kembung asal bertema musim panas sesuai untuk bersantai dengan minuman sejuk di tangan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang kolam terapung kembung untuk cawan - Pokok palma. Pemegang cawan terapung kembung asal bertema musim panas sesuai untuk bersantai dengan minuman sejuk di tangan. Pemegang minuman mengikuti perkembangan zaman dan trend terkini. Pemegang kembung yang bergaya akan menjadi kawan terbaik anda. Pemegang kembung dalam bentuk pulau dengan pokok palma adalah terperinci dan reka bentuknya memberikan mata kesan yang sangat berkarisma dan menyenangkan. Pemegang terapung pokok Palma mempunyai kesan yang sangat realistik. Setiap orang dewasa, remaja atau kanak-kanak akan sangat menghargainya.

Pemegang kolam untuk cawan - pulau dengan pokok palma

Pemegang kolam untuk cawan - pulau dengan pokok palma

Pemegang minuman serba cerdik akan menarik perhatian semua orang dengan fleksibiliti dan ketahanannya.

Pemegang cawan yang bergaya sesuai untuk kegunaan air dan tanah. Pemegang cawan terapung pokok Palma yang praktikal akan mencipta detik musim panas yang menyenangkan dalam keselesaan kerusi berjemur di tepi kolam, atau keseronokan yang indah di tepi laut. Anda boleh membawa pemegang minuman bersama anda ke pantai, ke tasik, ke tab mandi panas, ke kolam renang atau lautan, ke pesta bersama rakan dan keluarga. Pemegang terapung yang luar biasa akan menghidupkan mana-mana pihak dan mewujudkan suasana musim panas yang sesuai. Mana-mana orang yang letih sentiasa bangun untuk mendapatkan minuman sejuk akan sangat menghargai pemegang kembung yang bijak.

Roda mini kembung kolam untuk memegang minuman pokok Palma

Pulau kembung dengan pokok palma sesuai sentiasa dan di mana-mana - kegunaan sejagat dan watak yang boleh disesuaikan.

Cawan kembung yang ceria menyesuaikan diri dengan setiap situasi dan setiap keadaan. Anda boleh menggunakan pemegang cawan universal dalam pelbagai cara. Pemegang cawan yang luar biasa dalam bentuk pulau dengan pokok palma boleh memuatkan sebarang minuman beralkohol atau bukan alkohol, ais krim yang lazat atau tin sejuk, atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Anda juga boleh menggunakan pemegang pokok palma sebagai bekas untuk telefon pintar, pembesar suara mini. Kanak-kanak akan sangat teruja untuk mempunyai mainan kegemaran mereka dekat dengan tangan. Maniskan hidup anda dan alami suasana musim panas yang sebenar.

Pemegang cawan pokok palma

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: campur

Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung dalam bentuk pokok palma

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian