Pemegang cawan terapung kembung - Swan

Kod: 201-019
42,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 35,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang cawan terapung kembung Swan menjaga musim panas dengan minuman di tangan dalam semua keadaan. Pemegang minuman akan membawa suasana ceria ke mana-mana kolam.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang cawan terapung kembung Swan akan menjaga musim panas dengan minuman di tangan dalam semua keadaan. Pemegang minuman akan membawa suasana ceria ke mana-mana kolam. Memberi keselesaan maksimum di dalam air dan di darat terima kasih kepada pemegang minuman terapung Swan , yang digemari bukan sahaja oleh orang dewasa tetapi juga oleh kanak-kanak. Anda sentiasa boleh mempunyai minuman kegemaran anda sepanjang musim panas. Anda boleh menyegarkan diri anda dengan minuman sejuk pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Pemegang cawan yang tidak dapat dinafikan dalam bentuk angsa yang diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi akan mengatasi walaupun keadaan yang paling mencabar untuk anda.

Roda mini terapung untuk minuman Swan

Pemegang bergaya untuk minuman dan barang berharga dalam bentuk angsa akan menghidupkan mana-mana pesta kolam renang.

Pergi ke laut, tasik atau kolam renang dan nikmati detik musim panas dengan minuman sejuk di tangan anda. Sama ada anda ingin berehat dari keselesaan kerusi berjemur atau melompat ke dalam air dan berseronok, Swan yang setia akan sentiasa bersama anda dan di mana-mana. Mana-mana orang yang letih sentiasa bangun untuk mendapatkan minuman sejuk akan sangat menghargai pemegang minuman kembung yang berguna . Anda boleh membawa pemegang cawan terapung asal bersama anda ke pantai, ke tasik, ke jakuzi, ke kolam renang, ke parti, kepada rakan dan keluarga. Roda kembung mini akan membuatkan setiap parti berjalan dan mencipta suasana musim panas yang betul. Pemprosesan yang realistik dan reka bentuk yang comel akan menjadikan anda bintang bagi setiap pesta kolam.

Boleh kembung untuk minuman dalam bentuk angsa

Kembung untuk minuman dalam bentuk angsa - pemegang cawan kembung serba boleh, ia boleh digunakan bukan sahaja untuk minuman.

Angsa kembung mempunyai kegunaan universal dan watak yang sangat mudah disesuaikan. Kembung ceria untuk cawan dan minuman menyesuaikan diri dengan setiap situasi dan setiap keadaan yang memenuhinya. Anda boleh menggunakan pemegang cawan universal dalam pelbagai cara. Anda boleh menggunakan kembung parti dalam bentuk angsa sebagai pemegang untuk sebarang minuman beralkohol atau bukan alkohol, ais krim yang lazat atau tin sejuk, kotak jus atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Swan pool inflatable juga akan berfungsi sebagai wadah untuk telefon pintar, pembesar suara mini. Alami suasana sebenar musim panas dengan semua yang anda perlukan berguna.

Pemegang cawan kembung Swan


Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: putih


Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung dalam bentuk angsa

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian