Pemegang cawan atau minuman - boleh kembung dan terapung - Nanas

Kod: 201-017
42,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 35,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang cawan atau minuman - boleh kembung dan terapung - Nanas akan memastikan keselesaan di darat atau di dalam air. Roda mini kembung kolam.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang cawan atau minuman - boleh kembung dan terapung - Nanas akan memastikan keselesaan di darat atau di dalam air. Roda mini kembung kolam boleh digunakan pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Anda boleh membawa pemegang nanas yang lazat bersama anda ke tab mandi panas, ke kolam renang, ke tasik, ke pantai atau ke lautan, ke pesta, kepada rakan dan keluarga. Pemegang berbentuk nanas kembung muat di dalam air apabila anda ingin menyimpan barang berharga anda dekat dengan tangan atau minuman sejuk pada setiap langkah. Pemegang nanas juga berguna semasa berehat di tepi air. Bersantai di kerusi panjang atau di atas selimut tidak pernah begitu riang.

Kembung nanas - pemegang cawan untuk kolam

pemegang cawan mini roda kembung nanas

Penggunaan serba boleh pemegang minuman terapung yang bijak akan menarik perhatian semua orang.

Pemegang cawan kembung nanas yang ceria akan menghiburkan bukan sahaja kanak-kanak tetapi juga orang dewasa. Anda boleh mempercayai pemegang kembung bergaya dalam bentuk nanas dengan mana-mana minuman beralkohol atau bukan alkohol, ais krim yang lazat atau tin sejuk atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Anda juga boleh menggunakan pemegang nanas sebagai bekas untuk haiwan peliharaan kecil anda, telefon pintar, pembesar suara mini atau barang kemas dan kunci yang anda tidak mahu hilang semasa berenang. Kanak-kanak akan sangat teruja untuk mempunyai mainan kegemaran mereka dekat dengan tangan. Berikan mainan apungan mereka sendiri. Anda boleh menggunakan pemegang cawan universal dalam bentuk nanas dalam pelbagai cara.

Pemegang minuman universal Nanas

Pemegang cawan terapung berkualiti Nanas - impian nanas bergaya dalam bentuk pemegang terapung.

Reka bentuk kembung yang lazat akan menghidupkan mana-mana pihak. Nanas yang lazat kelihatan sangat realistik terima kasih kepada reka bentuk terperinci kembung. Pemegang kembung adalah sangat padat dan mudah dibersihkan dan diselenggara. Pemegang nanas boleh disimpan dengan mudah di dalam beg pantai dan cepat mengembang dalam beberapa minit. Anda akan sangat gembira jika anda ingin menikmati minuman yang lazat pada hujung minggu atau bercuti. Nikmati detik musim panas yang hangat dengan pemegang minuman pragmatik dan pada masa yang sama bergaya dalam bentuk nanas.

Kembung terapung berkualiti untuk minuman nanas


Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: kuning


Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung dalam bentuk nanas

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian