Mainan kolam tiup Swan XXL

Kod: 201-003
371,30 RM 324,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 270,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Inflatable Swan pool mainan XXL yang akan menjadi sebahagian daripada keseronokan di kolam renang atau bercuti. Mainan kolam kembung untuk kanak-kanak & orang dewasa untuk berenang di air sama ada ke laut atau ke kolam renang.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Inflatable Swan pool mainan XXL yang akan menjadi sebahagian daripada keseronokan di kolam renang atau bercuti. Lupakan pad kembung klasik yang tidak mencolok dan kali ini ambil bahagian eksklusif , dengan mana anda menikmati keseronokan di dalam air pada bulan-bulan musim panas. Adakah anda akan bercuti ke laut atau tasik? Jangan lupa untuk mengambil pad kembung bergaya ini untuk menarik perhatian, tetapi terutamanya anda akan mengalami situasi tersenyum dan pengembaraan yang tidak dapat dilupakan bersama keluarga dan rakan-rakan. Bilakah untuk bersenang-senang, jika tidak semasa cuti musim panas? Dimensi besar dan reka bentuk asli pad kembung memastikan bahawa anda akan menjadi pusat perhatian di setiap pesta air. Angsa pad kembung yang luar biasa yang akan anda gemari dan rakan anda.

Mainan kolam kembung untuk kanak-kanak & orang dewasa untuk berenang di air sama ada ke laut atau ke kolam renang - alas tiup bergaya yang besar. Nikmati musim panas dengan gaya yang hebat!

Angsa kembung XXL

Buat suasana estetik dan menyeronokkan yang unik di rumah dengan haiwan terapung yang besar di kolam anda. Berkat ukuran yang terlalu besar , pad kembung menawarkan banyak tempat untuk dua orang dewasa untuk bersantai, berjemur dan bersenang-senang dengan air bersama pasangan anda. Pad kembung sesuai untuk menghabiskan masa di kolam renang, tasik, pantai atau di taman sebagai tempat duduk. Pad kembung XXL juga mendapat tempat di dunia selebriti di mana mereka sangat digemari dan digemari ramai kerana mereka adalah jaminan hiburan yang tepat. Mereka diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi dan merangkumi dua pegangan mudah untuk manipulasi dan perjalanan tanpa masalah di atas air.

angsa putih kembung

Di e-shop, kami mempunyai beberapa model tiup yang menyeronokkan ini, jadi anda mempunyai peluang unik untuk memilih yang paling sesuai dan menikmati musim panas dengan gaya yang hebat.

Spesifikasi - Angsa putih kembung:

  • Bahan: PVC berkualiti tinggi
  • Dimensi: Panjang 1,7 m, Lebar 1,3 m, Tinggi 1 m
  • Berat: 2 kg

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian