mainan kolam kembung untuk orang dewasa - tembikai merah

Kod: 201-008
295,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 245,85 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

mainan kolam kembung untuk orang dewasa - tembikai merah. Sekeping tembikai yang cantik dan berair, begini rupa tilam kembung baru anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Mainan kolam kembung untuk orang dewasa - Melon merah. Sekeping tembikai yang cantik dan berair, begini rupa tilam kembung baru anda. Lupakan pad kembung klasik yang tidak mencolok dan kali ini ambil bahagian eksklusif , dengan mana anda menikmati keseronokan di dalam air pada bulan-bulan musim panas. Adakah anda akan bercuti ke laut atau tasik? Jangan lupa untuk mengambil pad kembung bergaya ini untuk menarik perhatian, tetapi terutamanya anda akan mengalami situasi tersenyum dan pengembaraan yang tidak dapat dilupakan bersama keluarga dan rakan-rakan. Bilakah untuk bersenang-senang, jika tidak semasa cuti musim panas? Dimensi besar dan reka bentuk asli pad kembung memastikan bahawa anda akan menjadi pusat perhatian di setiap pesta air. Bot besar kembung yang luar biasa yang anda dan rakan anda akan gemari.

Mainan kolam kembung untuk kanak-kanak & orang dewasa untuk berenang di air sama ada ke laut atau ke kolam renang - alas tiup bergaya yang besar. Nikmati musim panas dengan gaya yang hebat!

Melon kembung XXL

Buat suasana estetik dan menyeronokkan yang unik di rumah dengan haiwan terapung yang besar di kolam anda. Berkat ukuran yang terlalu besar , pad kembung menawarkan banyak tempat untuk dua orang dewasa untuk bersantai, berjemur dan bersenang-senang dengan air bersama pasangan anda. Pad kembung sesuai untuk menghabiskan masa di kolam renang, tasik, pantai atau di taman sebagai tempat duduk. Pad kembung XXL juga mendapat tempat di dunia selebriti di mana mereka sangat digemari dan digemari ramai kerana mereka adalah jaminan hiburan yang tepat. Mereka diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi dan merangkumi dua pegangan mudah untuk manipulasi dan perjalanan tanpa masalah di atas air.

tembikai merah kembung

Di e-shop, kami mempunyai beberapa model tiup yang menyeronokkan ini, jadi anda mempunyai peluang unik untuk memilih yang paling sesuai dan menikmati musim panas dengan gaya yang hebat.

Spesifikasi - Melon merah kembung:

  • Bahan: PVC berkualiti tinggi
  • Dimensi: Diameter 1,8 m, Tinggi 0,3 m
  • Berat: 2,5 kg

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian