Kembung untuk orang dewasa - Merak putih

Kod: 201-009
371,30 RM 277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Kembung untuk orang dewasa - Merak putih. Ia menjaga mewujudkan suasana tropis di mana sahaja anda mengambilnya, sambil berkhidmat untuk bersantai dan menikmati air.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kembung untuk orang dewasa - Merak putih. Ia menjaga mewujudkan suasana tropis di mana sahaja anda membawanya, sambil berkhidmat untuk bersantai dan menikmati air. Tanggalkan tempat duduk kembung klasik yang tidak mencolok dan buat masa ini ambil bahagian eksklusif , dengan mana anda menikmati keseronokan di dalam air pada bulan-bulan musim panas. Adakah anda akan bercuti ke laut atau tasik? Jangan lupa untuk mengambil cincin kembung bergaya ini untuk menarik perhatian, tetapi terutamanya anda akan mengalami situasi tersenyum dan pengembaraan yang tidak dapat dilupakan bersama keluarga dan rakan. Bilakah untuk bersenang-senang, jika tidak semasa cuti musim panas? Dimensi besar dan reka bentuk asli pad kembung memastikan bahawa anda akan menjadi pusat perhatian di setiap pesta air. Bot kembung yang luar biasa yang anda dan rakan anda akan gemari.

Cincin kembung ke dalam air, sama ada ke laut atau kolam - kembung bergaya yang besar bukan hanya untuk kanak-kanak atau dua orang. Nikmati musim panas dengan gaya yang hebat!

tempat duduk kembung ke dalam kolam
Buat suasana estetik dan menyeronokkan yang unik di rumah dengan haiwan terapung yang besar di kolam anda. Berkat ukuran yang terlalu besar , cincin kembung ini menawarkan banyak ruang untuk dua orang dewasa untuk bersantai, berjemur dan bersenang-senang dengan air bersama pasangan anda. Tempat duduk terapung tiup sesuai untuk menghabiskan masa di kolam renang, tasik, pantai atau di taman sebagai tempat duduk. Float inflatables XXL juga mendapat tempat di dunia selebriti di mana mereka sangat digemari dan digemari ramai kerana mereka adalah jaminan hiburan yang tepat. Mereka diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi dan merangkumi dua pegangan mudah untuk manipulasi dan perjalanan tanpa masalah di atas air.

Di e-shop kami terdapat beberapa model cincin apung tiup yang menyeronokkan ini, jadi anda mempunyai peluang unik untuk memilih kembung yang paling sesuai dan nikmati musim panas dengan gaya yang hebat.

Spesifikasi - merak putih kembung:

  • Bahan: PVC berkualiti tinggi
  • Dimensi: Panjang 1,9 m, Lebar 1,6 m, Tinggi 1,5 m
  • Berat: 2,7 kg

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Ter

Kembung untuk orang dewasa - Merak putih

Tereza Hofmannová balas

Apakah kapasiti bawaannya?

Diterjemah daripada: cs
Cool Mania

Kembung untuk orang dewasa - Merak putih

Mario Bruchanik balas

selamat hari
Kira-kira sehingga 90 kg.

Diterjemah daripada: cs
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian