Perakam suara mini 142x15mm dengan memori 8 GB - dictaphone + pemain Mp3

Kod: 09-099
512,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 426,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perakam suara mini 142x15mm dengan memori 8 GB - dictaphone + pemain MP3 + fon kepala stereo untuk rakaman audio rahsia.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Perakam suara mini 142x15mm dengan memori 8 GB - dictaphone + pemain MP3 + fon kepala stereo untuk rakaman audio rahsia. Perakam bunyi - mudah alih, kelihatan seperti cincin kunci. Perakam dikuasakan sama ada melalui kabel USB yang disertakan atau melalui bateri Li-polimer yang boleh dicas semula, yang dicas sepenuhnya dan menawarkan rakaman suara dan bunyi berterusan sehingga 58 jam dalam format WAV. Fon kepala yang disertakan boleh digunakan untuk memainkan fail audio. Rakaman audio yang bijak di mana-mana sahaja.

loket mini dictaphone

Setiap rakaman disimpan di bawah nama dengan tarikh dan masa semasa - ini akan membantu mencari rakaman tertentu dengan mudah. Terima kasih kepada reka bentuk kompak mudah alihnya, anda sentiasa boleh menyimpan dan merakam perakam suara anda dengan mudah sebagai peranti pengintip, contohnya dalam poket anda, supaya anda boleh merakam perbualan rahsia atau rahsia atau pelbagai butiran audio. Perakam suara ialah perakam mudah alih yang ideal untuk menangkap bunyi pada jarak yang lebih jauh. Peranti ini juga menawarkan fungsi pemain MP3 untuk lagu kegemaran anda, yang boleh anda pindahkan ke peranti melalui kabel data USB yang disertakan.

diktafon mini

Perakam suara digital dalam memori dalaman 8GB rantai kunci yang elegan. Peranti ini menawarkan 4 fungsi dalam satu - rakaman bunyi, pemain mp3, pemacu USB, rakaman bunyi automatik - bermula apabila tahap hingar yang meningkat dikesan . Ia adalah peranti inovatif yang menggabungkan reka bentuk yang elegan dan pada masa yang sama reka bentuk yang menyenangkan untuk menggunakan semua fungsinya. Diktafon digital yang tersembunyi dalam rantai kunci merakam bunyi dalam kualiti terbaik berkat pengurangan hingar dan oleh itu merupakan tambahan yang bagus untuk latihan, mesyuarat perniagaan, perniagaan dan tujuan lain untuk merakam perbualan. Memori 8 GB bersepadu menyediakan banyak ruang storan untuk merakam rekod suara tahan lama - sehingga 96 jam rakaman, juga terima kasih kepada bateri litium terbina dalam, yang akan berfungsi selama kira-kira 58 jam rakaman berterusan.

perakam audio pengintip

Fungsi pengesanan bunyi adalah penting - rakaman automatik bermula apabila bunyi dirakam

Perakam juga berfungsi sebagai pemain MP3 terima kasih kepada memori bersepadu yang mana anda boleh menggunakan kabel USB untuk merakam lagu kegemaran anda, atau memainkan semula perbualan yang dirakam dan kemudian mendengarnya melalui fon kepala. Pelbagai fail lain boleh dimuat naik ke memori 8 GB bersepadu, jadi pen juga melaksanakan fungsi klasik pemacu kilat USB mudah alih. Terima kasih kepada dimensi miniaturnya, diktafon mini ialah peranti rakaman mudah alih dan praktikal yang boleh digunakan dalam pelbagai situasi kehidupan, apabila cara merakam bunyi yang tidak mencolok juga diperlukan.

perakam bunyi

Ciri-ciri:

tambah lagi Mulakan rakaman satu sentuhan
tambah lagi Rakaman suara
tambah lagi Fungsi rakaman automatik sekiranya pengesanan bunyi
tambah lagi Pemain MP3, WMA dan WAV
tambah lagi Pemacu kilat USB dengan memori dalaman 8GB
tambah lagi Fon kepala stereo

Spesifikasi:

Format rakaman audio: WAV
Ciri-ciri: rakaman audio satu sentuhan, rakaman audio automatik, pemain mp3
Memori dalaman: 8GB
Bekalan kuasa: bateri litium boleh dicas semula terbina dalam
Masa rakaman (kapasiti memori): sehingga 96 jam
Masa rakaman (hayat bateri): sehingga 58 jam
Format yang disokong untuk main balik: mp3, wav, wma
Kekerapan: 48KHZ
Kualiti: 192KBPS
Warna: hitam
Dimensi: 142x15mm

Kandungan Pakej:

1x diktafon digital
1x fon kepala
1x kabel USB
1x manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian