Valentine rose - XXL Bunga besar hadiah ros merah 1.6m

Kod: 11-653
277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Mawar Valentine - XXL Hadiah mawar merah bunga besar 1.6m​ - hadiah romantis untuknya - wanita, teman wanita, teman lelaki, isteri, bukan sahaja untuk Hari Valentine.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Mawar Valentine - XXL Hadiah mawar merah bunga besar 1.6m​ - hadiah romantis untuknya - wanita, teman wanita, teman lelaki, isteri, bukan sahaja untuk Hari Valentine, yang tidak akan dia lupakan. Mawar adalah ratu kerajaan bunga, menakjubkan dalam saiz dan rahmat yang indah. Keindahan monumental ini menghiasi setiap ruang dengan kehadirannya yang megah dan memberi inspirasi kepada semua orang yang melihatnya. Dengan daun yang besar dan bentuk yang elegan, ia mewakili sekeping unik yang menggabungkan keindahan alam semula jadi dengan seni. Mawar XXL gergasi bukan sekadar aksesori bunga, ia adalah pernyataan saiz dan kecantikan yang meraikan keanggunan dan intipati keanggunan semula jadi.

Mawar sebagai hadiah untuk seorang wanita - XXL mawar besar

XXL large rose - Mawar sebagai hadiah untuk seorang wanita

Kejutan Valentine yang romantis

Kejutan Valentine adalah balsem cinta yang misterius, dibalut dengan bungkusan percintaan yang lembut. Pengalaman ajaib ini membawa kepada perhubungan keindahan kejutan dan kegembiraan yang tidak akan anda lupakan. Pesona unik dan sentuhan romantiknya mencipta kenangan yang tidak dapat dilupakan, kerana setiap saat dengan kejutan ini penuh dengan cinta dan kebahagiaan . Jadikan Hari Valentine tidak dapat dilupakan dengan gerak isyarat indah ini yang akan membuat hati berbunga-bunga dan membuat cinta paling gembira bersinar.

mawar raksasa 1.6m hadiah mawar gergasi

Kecantikan yang tidak pudar

Mawar XXL ini menekankan kecemerlangan moodnya yang tidak luntur. Tidak seperti mawar biasa, ratu bunga ini meninggalkan kesan kesegaran yang luar biasa dan kekal selama-lamanya. Setiap pandangan padanya, membangkitkan detik istimewa apabila ia diberikan, dan dengan setiap tahun yang berlalu, keindahan dan daya tarikannya semakin mendalam. Biarkan diri anda terbawa oleh keindahan dan kisah yang ditulis oleh keindahan abadi mawar XXL dalam hidup anda.

Spesifikasi:

  • Bahan: PE
  • Dimensi produk: batang: 1.6 m, diameter mawar: 70 cm
  • Berat: 350 g

Kandungan Pakej:

1x mawar XXL yang besar

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian