Penjejak kunci - pencari bluetooth melalui GPS - Penggera DUA HALA - APL Android/iOS

Kod: 09-121
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Penjejak kunci - pencari telefon mudah alih bluetooth melalui GPS - Penggera DUA HALA - APL Android/iOS juga berfungsi untuk bersiul (juga melalui pemberitahuan penggera dalam mudah alih).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penjejak kunci - pencari telefon mudah alih bluetooth melalui GPS - Penggera DUA HALA - APL Android/iOS juga berfungsi untuk bersiul (juga melalui pemberitahuan penggera dalam mudah alih) . Peranti anti-hilang ini adalah produk berasaskan teknologi tenaga rendah Bluetooth 4.0. Dengan menggunakan perisian APP "iSearching" untuk menyambung dengan peranti mudah alih seperti telefon mudah alih melalui Bluetooth, pengguna boleh mencari item yang hilang dengan mudah (seperti kunci, dompet, dll.) Rantai kunci ini, loket pada rentetan atau rantai, berfungsi sebagai pencari kunci, malah seseorang atau pencari haiwan peliharaan.

Hidupkan penjejak ini dan pasangkannya dengan telefon anda melalui Bluetooth . Kemudian muat turun aplikasi ke telefon anda sama ada secara manual dari gedung APP atau Google play, atau dengan menggunakan kod QR dalam manual. Anda boleh mengawal pemidang tilik melalui aplikasi. Peranti berkomunikasi dengan telefon anda melalui aplikasi dan anda akan dimaklumkan apabila objek atau orang bergerak keluar dari julat Bluetooth yang berkesan. Penjejak akan mula berbunyi bip, anda akan dimaklumkan oleh penggera pada telefon bimbit anda dan apl itu akan menunjukkan kepada anda lokasi GPS terakhir penjejak.

Peranti bluetooth anti hilang untuk mencari kunci, telefon bimbit, dsb

Peranti bluetooth anti hilang untuk mencari kunci, telefon bimbit, dsb

Lampirkan penjejak pada apa sahaja yang mungkin hilang dan tekan butang "Penggera" pada apl mudah alih untuk mencari penjejak dalam julat aktif. Ia akan membantu anda mencari kunci yang hilang dengan cepat, atau kanak-kanak yang hilang dari pandangan anda, anda akan dimaklumkan serta-merta, anda juga boleh menggunakannya untuk kereta, haiwan peliharaan, beg, beg bimbit anda atau perkara lain. Bunyi bip yang kuat akan membimbing anda ke item yang hilang. Atau, sebagai contoh, apabila anda meninggalkan rumah dan terlupa dompet di mana anda mula-mula meletakkan pemidang tilik pintar, penggera akan memaklumkan anda pada telefon.

t juga berfungsi sebaliknya penggera DUA HALA. Setiap kali penjejak bergerak menjauhi telefon bimbit, penjejak akan mula berbunyi bip, tetapi penggera juga akan berbunyi pada telefon bimbit. Jadi, sebagai contoh, anda pergi bekerja, tetapi anda terlupa telefon bimbit anda di rumah, anda mempunyai penjejak dengan anda, anda keluar dan sebaik sahaja anda bergerak lebih jauh, penjejak mula berbunyi bip dan anda faham bahawa anda meninggalkan telefon bimbit anda. telefon di rumah. Satu perkara yang berguna, walaupun? Peranti ini juga mempunyai satu lagi fungsi praktikal, dengan bantuan alat kawalan jauh dalam penjejak, anda juga boleh menggunakan loket ini sebagai pencetus jauh untuk mengambil swafoto dengan telefon bimbit . Apa yang anda perlu lakukan ialah menekan butang kawalan pada penjejak (sudah tentu, aplikasi mudah alih juga mesti aktif).

penjejak kunci penggera DUA HALA - pencari bluetooth

Spesifikasi teknikal:

Bahan: ABS + akrilik
Bluetooth: 4.0
APP: iFindU /iSearching
Penggera dua hala
Bateri: butang CR2032
Kapasiti bateri: 200 mAh
Voltan kendalian: 3V
Buzzer: 90 DB
Jarak kerja: 0-30m
Mod siap sedia: sehingga 6 bulan
Sistem yang berkenaan: IOS 9.0 dan lebih tinggi, Android 9.0 dan lebih tinggi
Butang kawalan: tahan selama 3 saat untuk menghidupkan/5 saat untuk mematikan peranti.
Dimensi: 40x7 mm
Berat bersih: 8 g


Kandungan Pakej:

1x pencari gps mini
1x manual pengguna

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian