T-shirt Rolling Stones

Kod: 01-031
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-shirt Rolling Stones - Dapatkan pengalaman disko cahaya asli. T-Shirt Berkilau yang bagus ini menggabungkan paparan Electro Luminescence Graphic Equalizer dengan reka bentuk baru yang segar. T-shirt Cool Led - anda akan membeli secara dalam talian di e-kedai ini dengan harga yang baik.

Jadilah asli, panas, sejuk dan pilih tshirt led kegemaran anda dengan corak yang berbeza untuk anda . Penyamaan grafik bertindak balas terhadap muzik di sekeliling anda, melompat tepat pada waktunya. Sama ada anda memilih TQ Original lama atau TQ Hemp Leaf yang santai; baju ini menyinari malam anda untuk dilihat oleh dunia.

Sekiranya anda mahukan t-shirt pesta khas dengan logo atau reka bentuk anda sendiri, isi borang pesanan terus di sini Kami akan menghasilkan T-shirt LED untuk anda dengan reka bentuk logo atau grafik yang disediakan tepat mengikut keperluan anda. Dengan baju LED ini, anda pasti akan mempunyai alat pemasaran yang hebat untuk mempromosikan aktiviti perniagaan anda.

  • 100% kapas, t-shirt hanya dalam warna hitam
  • T-shirt itu hanya mencuci tangan
  • Pek mini atau unit kawalan, boleh ditanggalkan untuk dicuci.
  • Pek mini dilengkapi dengan suis ON / OFF dan roda tatal sensitif - anda boleh memilih kepekaan tinggi atau rendah terhadap bunyi
  • Memerlukan 4 Bateri AAA biasa (tidak termasuk)

Perhatikan bahawa ada syarikat yang menjual T-shirt LED yang sangat MURAH dengan bahan MURAH dan kerana masalah ini, UNFS MALFUNCTION dan menghasilkan Cahaya VIBRANT KURANG. KAMI menjual T-shirt QUALITY LED dengan bahan TERBAIK. Tambahan pula, kami menawarkan JAMINAN 2 TAHUN.

Jangan beli t-shirt LED murah. Klik untuk maklumat lanjut .


meja saiz t-shirt yang dipimpin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Zuzanka33

baju

Tricko adalah kejayaan yang sangat kecil di parti itu
Alangkah baiknya untuk melaraskan sedikit saiz - saya sudah biasa dengan saiz yang lebih besar apabila saya membeli saiz tertentu
Diterjemah daripada: sk