Logo LED cahaya 3D di dinding - Love is Love 50 cm

Kod: 78-054
985,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 820,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Logo LED cahaya 3D di dinding - Love is Love dengan dimensi 50 cm ialah objek reka bentuk dalaman yang sangat moden dan popular.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Logo LED cahaya 3D pada dinding - Love is Love, dengan dimensi 50 cm (sisi terpanjang) akan memberikan ruang anda kilauan yang dijamin tidak akan terlepas pandang dan akan menarik perhatian setiap kunjungan atau bakal pelanggan . Tanda neon ialah objek reka bentuk yang sangat moden dan popular. Ia boleh menghidupkan semula bilik tidur, bilik kanak-kanak, ruang tamu, pejabat atau premis perniagaan dan operasi anda dengan sempurna - anda juga boleh menggunakan logo LED sebagai inskripsi di dinding di dapur atau di lorong.

Sepanduk atau panel pengiklanan klasik semakin menjadi pengalaman dan ramai di antara kita tidak menyedarinya lagi, berkat kesesakan visualnya. Setiap daripada kita suka dibezakan oleh sesuatu yang berbeza, dan ini menganggap individu serta perniagaan, di mana ia benar-benar diperlukan, dan tanda neon di dinding akan membantu anda mencapainya. Terima kasih kepada inskripsi atau logo hiasan lampu LED, anda akan menerangi ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling. Papan tanda neon di dinding yang akan memikat setiap kunjungan atau pelanggan.

Papan tanda neon bercahaya LED - iklan LED terbaik - Love is Love

Logo LED neon 3D di dinding - Love is Love dengan dimensi 50 cm

Papan tanda LED 3D di dinding - yang, berkat pencahayaan, menonjol di kalangan pembawa pengiklanan dan maklumat biasa. Papan tanda neon mempunyai kelebihan hebat kerana dapat meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda perlukan . Ia sangat sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), operasi perniagaan (sebagai iklan atau panel yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Mereka juga akan berfungsi sebagai logo 3D di dinding untuk menarik pelanggan. Inskripsi hiasan lampu LED dihantar terus pada pad akrilik lutsinar lut sinar , jadi anda boleh meletakkannya hampir di mana-mana sahaja. Inskripsi di dinding contohnya ke dapur akan memodenkan rupa keseluruhan rumah anda - ia juga akan berfungsi sebagai lampu malam, yang sesuai untuk bilik kanak-kanak atau restoran atau bar. Papan tanda neon tersuai - sekiranya berminat, kami boleh menghasilkan tanda neon LED mengikut idea anda.

Papan tanda bercahaya LED di dinding - aksesori yang sempurna untuk rumah, bar atau perniagaan, yang akan menarik perhatian semua orang.

inskripsi membawa gentian

Setiap inskripsi diletakkan pada pad akrilik lutsinar dan dengan itu menonjol bukan sahaja pada waktu malam, tetapi juga pada siang hari.

Pengeluaran tulisan logo LED

Tunjukkan gaya dan keunikan anda dengan salah satu papan tanda neon LED TOP kami, yang akan menangkap getaran dan perwatakan anda dengan sempurna.

papan tanda neon di dinding

Pengeluaran papan tanda neon yang dibuat khas - sekiranya berminat, kami boleh menghasilkan tanda neon LED mengikut idea anda.

tambah lagi Papan tanda neon berkualiti tinggi yang menakjubkan di dinding
tambah lagi Sesuai untuk mana-mana ruang - ruang tamu, bilik tidur, bilik kanak-kanak, dan lain-lain (dalaman)
tambah lagi Promo hebat - aksesori pengiklanan untuk restoran, bar atau perniagaan.
tambah lagi Hasil kerja berkualiti dan kecerahan yang sangat baik - warna terang yang sempurna

Ciri-ciri:

Saiz - 50 cm (sebelah paling panjang)
Bahan - gentian neon LED, akrilik (pad)
Bekalan kuasa - bekalan kuasa 60 W (penggunaan dalaman)
Panjang kord kuasa - 5m
Latar belakang - lut sinar
Ketebalan gentian - 6mm (diameter)
Warna - pilihan

Kandungan Pakej:

1x tanda neon LED
Bekalan kuasa 1x 60 W (penggunaan dalaman)
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian