Papan tanda LED ICE CREAM untuk iklan

Kod: 78-007
595.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 495.83 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Papan tanda LED ICE CREAM untuk iklan. Logo lampu Neon sesuai sebagai papan tanda cahaya yang menerangi perniagaan atau kediaman anda untuk dijual.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Aksesori

Penerangan produk

Papan tanda LED ICE CREAM untuk iklan. Logo lampu Neon sesuai sebagai papan tanda cahaya yang menerangi perniagaan atau kediaman anda untuk dijual secara dalam talian di sini. Iklan yang mengagumkan - hiasan yang diterangi dengan sempurna untuk menarik perhatian.

Iklan NEON untuk menandakan operasi perniagaan atau sebagai hiasan, akan memperkayakan premis anda, yang pastinya tidak akan diabaikan dan akan menarik bakal pelanggan. Hiasan neon yang bergaya, yang biasanya anda dapati di bar dan kelab malam, kini juga tersedia untuk kediaman atau tempat perniagaan anda. Sepanduk atau poster iklan klasik menjadi perkara masa lalu, dan kerana mereka membuat kekacauan visual, banyak di antara kita bahkan tidak menyedarinya lagi. Kita masing-masing suka berbeza dengan yang lain, seperti halnya individu, dan juga perniagaan yang sangat diperlukan. Terima kasih kepada papan tanda cahaya, papan tanda atau logo LED, anda akan mencerahkan ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling anda . Iklan LED yang akan menarik minat anda.

Tanda Neon - papan tanda cahaya yang dipimpin yang menyala di mana sahaja

Logo hiasan lampu LED - yang, berkat pencahayaan, menonjol di antara sepanduk iklan dan maklumat biasa. Kelebihan mereka adalah kemampuan untuk meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda mahu. Ia sangat sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), untuk perniagaan anda (sebagai iklan atau poster yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Mereka juga akan berfungsi sebagai tanda penerangan LED navigasi untuk menarik pelanggan. Prasasti hiasan lampu LED dihantar terus pada pad plastik lut sinar, jadi anda boleh meletakkannya hampir di mana sahaja.

Spesifikasi:

Bentuk: Ais krim
Dimensi - 45,5x25.4cm
Bekalan kuasa - USB 5V
Panjang kabel kuasa - lebih kurang 180 sm

Kandungan Pakej:

Logo lampu 1x Led

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%