Menyala Sayap di Dinding - Hiasan neon dengan lampu latar yang dipimpin

Kod: 78-048
559,30 RM 465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Sayap Pencahayaan di dinding - Hiasan neon dengan lampu latar LED, yang membolehkan semua orang mengambil foto.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Sayap Pencahayaan di dinding - Hiasan neon dengan lampu latar LED ialah aksesori hebat yang semua orang mahu mengambil gambar. Sepanduk pengiklanan bercahaya dan lampu hiasan LED dan tanda maklumat, yang akan menambah kilauan pada ruang anda dan dijamin tiada siapa yang akan terlepas pandang. Hiasan neon yang bergaya, yang biasanya anda akan dapati di bar dan kelab malam, kini juga tersedia untuk rumah anda atau ke premis perniagaan anda. Sepanduk atau panel pengiklanan klasik semakin menjadi pengalaman dan ramai di antara kita tidak menyedarinya lagi, berkat kesesakan visualnya. Setiap daripada kita suka dibezakan oleh sesuatu yang berbeza, dan ini mengambil kira individu serta perniagaan, di mana ia benar-benar perlu. Terima kasih kepada papan tanda cahaya LED, anda akan mencerahkan ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling. Iklan LED yang akan memikat setiap kunjungan atau pelanggan.

Sayap bercahaya LED - Hiasan dinding neon

sepanduk bercahaya neon sayap di dinding

Tanda NEON bercahaya LED - pengiklanan LED neon yang menarik perhatian

lampu yang diketuai tanda dinding sayap bercahaya

Tanda hiasan lampu LED - yang, terima kasih kepada pencahayaan, menonjol antara sepanduk pengiklanan dan maklumat biasa. Kelebihan hebat mereka ialah keupayaan untuk meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda mahu. Ia sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), untuk perniagaan anda (sebagai iklan atau poster yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Ia juga akan berfungsi sebagai tanda navigasi LED diterangi untuk menarik pelanggan. Inskripsi hiasan lampu LED dihantar terus pada pad plastik lut sinar, jadi anda boleh meletakkannya hampir di mana-mana sahaja.

Logo bercahaya - Wings

hiasan lampu led

Papan tanda neon bersinar putih. Ia dikuasakan melalui penyambung USB, sama ada kepada penyesuai, port USB pada komputer atau bank kuasa . Kord kuasa adalah 180 cm panjang dan mempunyai suis praktikal padanya. Dimensi papan tanda neon WINGS ialah 44x35 cm. Logo ringan sesuai untuk operasi anda, dan juga untuk bilik kanak-kanak, sebagai lampu hiasan.

sepanduk yang diketuai

Spesifikasi:

Motif: Sayap
Warna terang: putih
Saiz: 44x35 cm
Bekalan kuasa: USB 5V
Panjang kord kuasa: lebih kurang. 180cm
Suis kabel: ya

Kandungan Pakej:

1x Lampu Led logo

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian