Tshirt ganja

Kod: 01-058
133,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 111,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Tshirt ganja dengan panel LED - beli t-shirt Sound yang diaktifkan secara dalam talian. Borong baju El untuk harga terbaik. Pilihan t-shirt Equalizer terbesar di dunia - MTV DJ, Fon kepala, Equalizer.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Baju tshirt ganja - T-shirt LED EL ini diperbuat daripada kapas 100%. Ia memiliki panel elektro-luminescent (EL) di bahagian depan yang bertindak balas terhadap muzik dalam masa dengan apa sahaja yang anda dengarkan. Ia juga memberi panduan irama visual kepada orang lain. Ia dikuasakan oleh pek bateri yang dimasukkan ke dalam kaos. Dan panel Equalizer boleh dikeluarkan dan diganti dengan gaya dan selesa.

Sekiranya anda mahukan T-shirt Led bersinar khas dengan logo atau reka bentuk anda sendiri, isi borang pesanan terus di sini . Kami akan menghasilkan T-shirt LED untuk anda dengan reka bentuk logo atau grafik yang disediakan tepat mengikut keperluan anda. Dengan baju LED ini, anda pasti akan mempunyai alat pemasaran yang hebat untuk mempromosikan aktiviti perniagaan anda.

Tshirt ganja dengan LED

Beli t-shirt Sound diaktifkan anda dalam talian. Borong baju El untuk harga terbaik. Pilihan t-shirt Equalizer terbesar di dunia - MTV DJ, Alien, Equalizer.

  • 100% kapas, t-shirt hanya dalam warna hitam
  • T-shirt itu hanya mencuci tangan
  • Pek mini atau unit kawalan, boleh ditanggalkan untuk dicuci.
  • Pek mini dilengkapi dengan suis ON / OFF dan roda tatal sensitif - anda boleh memilih kepekaan tinggi atau rendah terhadap bunyi
  • Memerlukan 4 Bateri AAA biasa (tidak termasuk)

Perhatikan bahawa ada syarikat yang menjual T-shirt LED yang sangat MURAH dengan bahan MURAH dan kerana masalah ini, UNFS MALFUNCTION dan menghasilkan Cahaya VIBRANT KURANG. KAMI menjual T-shirt QUALITY LED dengan bahan TERBAIK. Tambahan pula, kami menawarkan JAMINAN 2 TAHUN.

Jangan beli t-shirt LED murah. Klik untuk maklumat lanjut .


meja saiz t-shirt yang dipimpin

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Sim

Tshirt ganja

Sima Journo balas

Semasa menempah saya tidak mempunyai kemungkinan untuk memilih saiz bagaimana untuk mendapatkan saiz yang betul terima kasih

Diterjemah daripada: fr
0
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian