T-shirt yang dipimpin - Alien

Kod: 01-006
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

T-shirt led - beli t-shirt Sound yang diaktifkan dalam talian. Borong baju El untuk harga terbaik. Pilihan t-shirt Equalizer terbesar di dunia - MTV DJ, Alien, Equalizer.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-shirt yang dipimpin - Alien - Dapatkan pengalaman disko cahaya asli. T-Shirt Berkilau yang bagus ini menggabungkan paparan Electro Luminescence Graphic Equalizer dengan reka bentuk baru yang segar. Penyamaan grafik bertindak balas terhadap muzik di sekeliling anda, mengikut rentak anda. Sama ada anda memilih TQ Original lama atau TQ Hemp Leaf yang santai; baju ini menyinari malam anda untuk dilihat oleh dunia.

T-shirt led - beli t-shirt Sound yang diaktifkan secara dalam talian. Borong baju El untuk harga terbaik. Pilihan t-shirt Equalizer terbesar di dunia - MTV DJ, Alien, Equalizer.

Sekiranya anda mahukan kemeja bercahaya khas dengan logo atau reka bentuk anda sendiri, isi borang pesanan terus di sini . Kami akan menghasilkan T-shirt LED untuk anda dengan reka bentuk logo atau grafik yang disediakan tepat mengikut keperluan anda. Dengan baju LED ini, anda pasti akan mempunyai alat pemasaran yang hebat untuk mempromosikan aktiviti perniagaan anda.
  • 100% kapas, t-shirt hanya dalam warna hitam
  • T-shirt itu hanya mencuci tangan
  • Pek mini atau unit kawalan, boleh ditanggalkan untuk dicuci.
  • Pek mini dilengkapi dengan suis ON / OFF dan roda tatal sensitif - anda boleh memilih kepekaan tinggi atau rendah terhadap bunyi
  • Memerlukan 4 Bateri AAA biasa (tidak termasuk)

Perhatikan bahawa ada syarikat yang menjual T-shirt LED yang sangat MURAH dengan bahan MURAH dan kerana masalah ini, UNFS MALFUNCTION dan menghasilkan Cahaya VIBRANT KURANG. KAMI menjual T-shirt QUALITY LED dengan bahan TERBAIK. Tambahan pula, kami menawarkan JAMINAN 2 TAHUN.

Jangan beli t-shirt LED murah. Klik untuk maklumat lanjut .


meja saiz t-shirt yang dipimpin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (3)

99%
100%
alvaro bernal

Sangat cantik

Bukan yang pertama dia beli, saya selalu ada
Semuanya ok
Diterjemah daripada: es
100%
John

Berfungsi dengan baik

Berfungsi dengan baik
Lampu menyala mengikut rentak
Tiada negatif. Perkara yang hebat.

Berfungsi dengan baik, cahaya berjalan seiring dengan rentak. Anda boleh melaraskan sensitiviti supaya ia juga berfungsi pada pertuturan. Bateri (2xaa) berada dalam petak di sebelah, di dalam. Anda boleh mengeluarkan semuanya sebelum mencuci. Orang asing itu dikawal dengan sangat baik dengan Velcro.
Saya membeli saiz yang lebih besar supaya ia sesuai dengan hoodie hitam. Orang fikir ia adalah satu bahagian, jadi itu juga pilihan untuk hari yang lebih sejuk.

Diterjemah daripada: nl
97%
Petra

T-shirt dengan Alien

Saya bintang parti :D
Pasti tidak membazir wang :)
Bateri bertahan kira-kira 24 jam
Diterjemah daripada: cs