Pokok LED untuk aplikasi Krismas yang dikendalikan 2M - Twinkly Light Tree - 300 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-030
1 405,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 171,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pokok LED untuk aplikasi Krismas yang dikendalikan 2M - Twinkly Light Tree - 300 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi. Kawal melalui aplikasi dalam telefon pintar.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pokok LED untuk aplikasi Krismas yang dikendalikan 2M - Twinkly Light Tree - 300 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi. Kawal melalui aplikasi dalam telefon pintar. Pokok dengan lampu - Lampu yang akan anda gemari. Lampu pokok LED yang revolusioner ini membawa hiasan pencahayaan yang unik ke rumah kita menggunakan teknologi terkini. Pokok LED - lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS . Pokok LED terdiri daripada bar tengah, yang tingginya 2 meter dan 300 LED warna dioda RGB + W, terbentang dari atas ke bawah, diameter bulatan bawah adalah 1 meter, warna kabel berwarna hitam.

ciri pokok yang diketuai

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan atau luaran. Lampu direka untuk kegunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 .

pokok cahaya sekelip mata

Pokok dengan lampu - Pokok Krismas LED pintar TWINKLY - 300pcs

pokok natal yang dipimpin untuk telefon pintar

RGB + W diod cara yang lampu LED boleh membuat naungan cahaya RGB 16 juta warna + W putih. Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda mahukan rantai ringan di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Lampu LED - Pokok Krismas dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitKawalan pokok LED

Pemasangan pantas dan operasi mudah berkat aplikasi mudah alih Twinkly yang canggih

pokok yang dipimpin

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , pohon Cristmas anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

Diod LED unik dengan seni bina 4 saluran baru yang mempunyai semua warna pelangi yang terang dan warna putih tulen yang sempurna

jalur cahaya yang diketuairgb + w diketuaimentol lampu dikawal melalui wifi

Ciri-ciri:

tambah 300 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB + W
tambah Tinggi 2 meter
tambah Perlindungan IP44


Spesifikasi:

Model: TWP300SPP-BEU
Ketinggian pokok: 2 meter
Bilangan dioda: 300
Rintangan: IP44
Diameter diod: 5 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jenis LED: RGB + W tersebar, matt
Kabel: hitam
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1,5A
Hayat mentol: lebih dari 30 000 jam


Kandungan Pakej:

Pokok LED 1x dengan 300 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian