Lampu pokok natal LED - LED Twinkly Strings - 400 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-021
935,30 RM 794,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 661,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu pokok natal LED - String Twinkly LED - 400 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi - hiasan pokok natal pintar yang dikendalikan oleh aplikasi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu pokok natal LED - String Twinkly LED - 400 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi - hiasan pokok natal pintar yang dikendalikan oleh aplikasi - Lampu yang akan anda gemari. Lampu pokok LED yang revolusioner ini membawa hiasan pencahayaan yang unik ke rumah kita menggunakan teknologi terkini. Pokok LED - lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS .

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk penggunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 .

Lampu pokok - Lampu pintar LED TWINKLY - 400pcs

Lampu pokok natal LED menyala sekelip mata

Pokok Krismas LED - Lampu TWINKLY - 400pcs

pokok Krismas yang dikendalikan aplikasilampu pokok natal sekelip mata

Lampu Krismas Twinkly Strings terdiri daripada 400 keping lampu LED yang sesuai untuk menghias pokok Krismas. LED terletak setiap 8 cm pada kabel, yang berwarna hitam dan hijau - untuk bergabung dengan pokok. RGB + W bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat warna cahaya RGB 16 juta warna + putih W. Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda mahukan rantai ringan di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Lampu LED untuk pokok Krismas yang dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan.

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitpokok Krismas yang paling indahjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , pokok Krismas anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Dengan MUZIK anda juga dapat menikmati permainan video, mengalami dimensi baru ketika bermain permainan! Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari dengan segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

LED unik dengan seni bina 4 saluran baru yang mempunyai semua warna pelangi terang dan warna putih tulen yang sempurna

jalur cahaya yang diketuairgb + w diketuaimentol lampu dikawal melalui wifi

Ciri-ciri:

tambah 400 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB + W
tambah Perlindungan IP44


Spesifikasi:

Model: TWS400SPP-BEU
Bilangan dioda: 400
Panjang kabel dari lampu pertama ke penyesuai: 3,5 m
Kawasan yang diterangi: 32 m
Rintangan: IP44
Diameter diod: 5mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jarak diod LED: 8 cm
Jenis LED: RGB + W matt + jelas, lurus
Kabel: hitam-hijau
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1,5A
Hayat mentol: lebih dari 30,000 jam


Kandungan Pakej:

1x mentol LED untuk pokok Krismas dengan 400 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Kristián

lampu Krismas

Krismas ini, kami memutuskan untuk mencuba menghias pokok itu secara tidak konvensional. Walaupun kami membayar lebih sedikit untuk pencahayaan ini, penampilan yang dihasilkan tidak ternilai. Pokok itu tidak membosankan kerana kami boleh menukar skema warna seperti yang kami mahu melalui telefon.
Diterjemah daripada: sk