Lampu Wreaths dengan LED - 50pcs RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi

Kod: 78-033
559,30 RM 465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu Wreaths dengan LED - 50pcs RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi. Hiasan Krismas boleh diprogramkan melalui aplikasi mudah alih.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu Wreaths dengan LED - 50pcs RGB + W - Twinkly Wreath + BT + WiFi. Hiasan Krismas boleh diprogramkan melalui aplikasi mudah alih . Rantai cahaya LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android, iOS .

Lampu Wreaths untuk Krismas - hiasan pintar LED

Karangan bunga cahaya Krismas

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 .

Krismas karangan bunga yang dipimpin sekelip mata

Cabang pencahayaan LED - Lampu TWINKLY 50pcs LED

karangan bunga hiasan yang dipimpin sekelip mata

Jalur cahaya terdiri daripada 50 keping mentol berwarna LED yang sesuai untuk hiasan apa pun. The   Dioda RGB + W bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat bayangan cahaya RGB 16 juta warna + putih W. Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

karangan bunga yang dipimpin sekelip mata

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda mahukan rantai ringan di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Cawangan lampu LED universal dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , pohon Cristmas anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

Diod LED unik dengan seni bina 4 saluran baru yang mempunyai semua warna pelangi yang terang dan warna putih tulen yang sempurna

jalur cahaya yang diketuairgb + w diketuaimentol lampu dikawal melalui wifi

Ciri-ciri:

tambah 50 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB + W - skala 16 juta. warna + putih boleh laras
tambah Penggunaan sejagat


Spesifikasi:

Model: TWR050SPP-BEU
Bilangan dioda: 50
Perlindungan: IP20
Diameter diod: 5 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jenis LED: RGB + W matt + clear
Warna cabang: hijau
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30 000 jam


Kandungan Pakej:

Cincin lampu LED 1x dengan 50 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian