Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Kod: 70-001
1 405,30 RM 1 264,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 053,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth ✅ WT2 Plus adalah penterjemah yang benar-benar unik untuk terjemahan suara dua hala masa nyata di dunia.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus adalah penterjemah yang benar-benar unik untuk terjemahan suara dua hala masa nyata di dunia. Fon kepala tanpa wayar dengan penterjemah pintar yang membawa revolusi dalam komunikasi, tanpa mengira halangan bahasa. Ini adalah penterjemah pertuturan pertama di dunia dengan kepintaran buatan untuk terjemahan masa nyata segera melalui fon kepala anda , tanpa perlu menerjemahkan secara langsung melalui telefon pintar anda. Penterjemah pertuturan dalam talian terbaik ini membawa sambungan algoritma suara canggih dan teknologi terjemahan mesin. WT2 Plus telah mentakrifkan semula penterjemah dengan cara yang signifikan dan inovatif, membawa peluang baru kepada pengguna dan syarikatnya di pasaran. Peranti penterjemah segera yang mengubah penampilan anda menjadi komunikasi dan perjalanan di dunia, jika anda perlu menerjemahkan apa sahaja. Tidak ada lagi jurubahasa bahasa atau penterjemah google.

Penterjemah WT2 adalah kebaharuan mutlak dan salah satu produk terbaik tahun ini

terjemahan dalam talian melalui fon kepala aplikasi wt2 plus

Penterjemah menyokong terjemahan sehingga 36 bahasa (termasuk 84 aksen berbeza)

Anda boleh mendapatkan senarai semua bahasa terjemahan yang kini disokong di sini:

Arab, Inggeris, Bulgaria, Cina, Czech, Denmark, Finland, Perancis, Yunani, Ibrani, Hindi, Belanda, Kroasia, Hungaria, Indonesia, Jepun, Kanton, Catalan, Korea, Melayu, Jerman, Norway, Poland, Portugis, Romania, Rusia, Sepanyol, Slovak, Slovenia, Sweden, Itali, Tamil, Telugu (India), Thai, Turki, Vietnam

Anda boleh memilih sehingga 13 aksen yang berbeza dalam bahasa Inggeris (Amerika Syarikat, Australia, Kanada, UK dll). Juga dalam bahasa Sepanyol, anda mempunyai 20 aksen yang berbeza (Sepanyol, Amerika Syarikat, Republik Dominika, Mexico, Venezuela, dll.) Anda boleh memilih hingga 15 aksen yang berbeza dalam bahasa Arab (Emiriah Arab Bersatu, Mesir, Israel, Maghribi, dll.) .

penterjemah bahasa w2t

Promo VIDEO untuk Penterjemah WT2

penterjemah mudah alih aplikasi melalui fon kepala wt2 plus

Terdapat 3 mod terjemahan yang tersedia

Mod Auto

Mod ini berfungsi berdasarkan prinsip terjemahan segera menggunakan 2 fon kepala bluetooth ( idealnya dalam persekitaran yang lebih senyap tanpa bunyi persekitaran ). Semua yang anda katakan secara automatik diterjemahkan terus ke dalam bahasa yang ditetapkan, dan anda mendapat terjemahan yang baik melalui telefon bimbit yang dimasukkan. Oleh itu, anda boleh berkomunikasi dengan selesa tanpa memerlukan terjemahan langsung melalui telefon pintar anda . Semua komunikasi anda, tentu saja, dipaparkan dan diarkibkan dalam aplikasi melalui telefon bimbit, di mana anda juga dapat memeriksa pengecaman suara anda dengan betul. Sesuai untuk perbualan yang lebih panjang, mesyuarat perniagaan.

Mod Manual

Mod ini berfungsi berdasarkan prinsip terjemahan segera menggunakan 2 fon kepala bluetooth ( sesuai untuk komunikasi dengan orang yang berada di persekitaran yang bising ). Untuk terjemahan, sentuh terus alat dengar bluetooth (yang mengaktifkan terjemahan) dan kemudian semua yang anda katakan diterjemahkan secara automatik terus ke bahasa yang ditetapkan dan anda akan mendapat terjemahan suara melalui telefon bimbit yang dimasukkan. Oleh itu, anda boleh berkomunikasi dengan selesa tanpa memerlukan terjemahan langsung melalui telefon pintar anda . Semua komunikasi anda, tentu saja, dipaparkan dan diarkibkan dalam aplikasi melalui telefon bimbit, di mana anda juga dapat memeriksa pengecaman suara anda dengan betul.

Mod Bercakap

Mod ini berfungsi berdasarkan prinsip terjemahan segera menggunakan 1 alat dengar bluetooth dan telefon ( sesuai untuk berbual pendek dengan orang lain ). Orang lain yang anda berkomunikasi, akan bercakap terus dengan telefon pintar anda dan ia akan diterjemahkan secara automatik terus ke bahasa pilihan anda, dan anda akan menerima terjemahan audio melalui telefon bimbit yang dimasukkan. Oleh itu, anda boleh berkomunikasi tanpa perlu menggunakan telefon bimbit oleh orang yang anda tidak kenali (apa yang mungkin tidak sesuai dan sopan), cukup jika anda hanya memasukkan satu telefon bimbit. Semua komunikasi anda, tentu saja, dipaparkan dan diarkibkan dalam aplikasi melalui telefon bimbit, di mana anda juga dapat memeriksa pengecaman suara anda dengan betul.

Penggunaan penterjemah WT2 Plus agak mudah, cukup muat turun aplikasi yang tersedia secara percuma "WT2 Plus" (iOS, Android) ke telefon bimbit anda, untuk dipasangkan dengan telefon bimbit melalui sambungan Bluetooth (min. Bluetooth versi 4.2 dan lebih tinggi), kemudian dua orang akan meletakkan satu alat dengar ke telinga dan dapat berkomunikasi dengan serta-merta. Prinsip komunikasi adalah, bahawa anda bercakap dalam bahasa anda sendiri dan orang lain akan mendengar terjemahan ke dalam bahasa telefon bimbitnya. Oleh itu, komunikasi bersemuka sebenarnya tidak akan menjadi masalah lagi. Penterjemah revolusioner akan menggunakannya ketika melakukan perjalanan, untuk perniagaan, ketika mengunjungi kedai atau hotel antarabangsa, dan untuk banyak kesempatan lain di mana komunikasi dalam bahasa asing menjadi halangan

WT2 Plus telah memenangi Anugerah Reka Bentuk 2018 yang berprestij kerana reka bentuknya yang sangat baik
 
Anugerah WT2

Perkenalkan diri anda kepada dunia!

Semasa melancong ke luar negara, tidak ada yang lebih buruk daripada tersekat di lokasi yang tidak diketahui tanpa kemungkinan komunikasi yang berkesan. Dengan WT2 Plus, anda tidak akan pernah berada dalam situasi seperti ini kerana ia dapat memastikan komunikasi masa nyata secara semula jadi tanpa menggunakan tangan. Tanamkan budaya tempatan semasa melancong, luahkan diri anda secara terbuka dan buat hubungan yang lebih bermakna dengan orang yang anda temui.

penterjemah suara wt2 plus

Pengaktifan segera - penterjemah yang siap digunakan pada bila-bila masa

WT2 Plus unik dalam teknologi pemprosesan isyaratnya, yang berbeza dengan pesaing lain di pasaran. Untuk komunikasi, tidak perlu mengaktifkan telefon atau orang lain tidak perlu memuat turun aplikasi pintar. Semua yang anda perlukan untuk komunikasi adalah bahawa anda berdua meletakkan telefon bimbit tanpa wayar ke telinga, dan WT2 akan menjaga terjemahan yang selesa.

penterjemah teks dan ayat WT2 ditambah fon kepala

Algoritma ON-THE-GO pintar

Algoritma utama membolehkan komunikasi walaupun dalam persekitaran luar yang paling bising. Dengan pengesanan suara dan pengambilan isyarat automatik, WT2 memberikan komunikasi bebas tangan mutlak dalam pelbagai bahasa.
Komunikasi di luar negara akan mudah bagi anda, tanpa mengira halangan bahasa.

terjemahan suara dalam talian wt2 plus

Pengurangan bunyi berganda - setiap perkataan dikira!

Berdasarkan algoritma dan pengurangan kebisingan membolehkan WT2 Plus mempunyai ketepatan terjemahan hingga 95%, menjadikan percakapan anda dengan orang asing sememangnya wajar.

terjemahan suara wt2 ditambah alat dengar

Sokongan berbilang bahasa dengan globalisasi

WT2 Plus kini menyokong 36 bahasa dan 84 dialek , yang akan ditambah dan dikemas kini pada masa akan datang.

Sokongan bahasa WT2 Plus

Hayat bateri yang panjang - lebih lama daripada yang anda perlukan!

WT2 menyediakan hayat bateri sehingga 5 jam setiap satu cas, hayat bateri lebih dari 12 jam dengan cas yang boleh dicas semula - Stesen dok dan sehingga 30 hari dalam mod siap sedia.

WT2 plus kes yang boleh dicas semula terjemahan

Kagum dengan WT2 Plus!

Mod interaksi yang disertakan dalam WT2 Plus memenuhi semua keperluan untuk mewujudkan impian. Ia memberikan pengalaman komunikasi yang unik dan sempurna.

wt2 elektronik ditambah alat dengar


Pelaburan sekali sahaja!

Dengan menggunakan teknologi OTA (melalui udara), WTA2 Plus menyokong peningkatan dalam talian, pembaruan yang memerlukan hanya 3 minit untuk kedua-dua perisian dan perkakasan.
Perkembangan tidak akan berakhir, dan penterjemah akan terus memberikan teknologi terbaik untuk pengguna dan bahkan menyempurnakan terjemahannya.


penterjemah dalam talian terbaik wt2

Direka untuk perkongsian!

Reka bentuk WT2 Plus didasarkan pada idea "berkongsi". Sama ada anda melakukan perjalanan semasa percutian atau perjalanan perniagaan, apabila ada peluang untuk memulakan komunikasi dengan orang asing, tawarkan kepadanya salah satu fon kepala dan mulailah berkomunikasi secara semula jadi dengan salah satu cara termudah.

penterjemah ke telinga wt2 plus

penterjemah wt2 cara penggunaan

Ciri-ciri:

tambah Reka bentuk yang hebat
tambah Hayat bateri sehingga 12 jam
tambah Sambungan automatik
tambah Lebih daripada 36 bahasa dan loghat untuk setiap bahasa
tambah Sesuai untuk iOS dan Android
tambah 95% ketepatan terjemahan

Spesifikasi:

Produk: Penterjemah WT2 Plus
Warna: putih
Sokongan bahasa: 36
Sokongan: Bluetooth 4.2 dan lebih tinggi (sambungan aplikasi mudah alih)
Mengecas bateri: Lithium Polymer / 90 minit
Hayat bateri sehingga 15 jam / untuk 3 pengecasan dari stesen dok
Sokongan sistem: iOS 11.0 / Android 7.0 dan lebih tinggi
Voltan: DC 5 + / 0,25 V
Bekalan kuasa: 110 mA (fon kepala) 320 mA (stesen dok)
Dimensi produk: Panjang: 20 mm / Lebar: 10 mm / Tinggi: 35 mm
Dimensi pembungkusan: Panjang: 75 mm / Lebar: 75 mm / Tinggi: 36 mm
Berat produk bersih: 93,5g
Berat produk kasar: 404g
Suhu operasi: 0 - 35 ° C

Pakej merangkumi:

Telefon bimbit 1x Master utama
1x Telefon bimbit tetamu
Stesen sambungan 1x yang boleh dicas semula
1x kabel kuasa USB
Beg simpanan 1x
Cangkuk telinga 2x
6x Sarung Tangan
Manual pengguna 1x

kandungan telefon bimbit terjemahan wt2

Perbincangan produk (10)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Yef

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Yefim Khaikin balas

Adakah fon kepala mencukupi atau adakah anda memerlukan telefon pintar?

Diterjemah daripada: ru
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hai
Sudah tentu, anda memerlukan telefon pintar untuk memasang aplikasi :)

Diterjemah daripada: ru
Kim

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Kim balas

Bolehkah ia digunakan dengan mana-mana telefon pintar?

Diterjemah daripada: es
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hello
Ya sudah tentu:)

Diterjemah daripada: es
Vla

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Vladimír balas

Adakah ia diterjemahkan di tempat yang tiada sambungan internet? Atau adakah ia tidak melakukan apa-apa tanpa kad SIM dan sambungan ke rangkaian data? Terima kasih terlebih dahulu atas penjelasannya.

Diterjemah daripada: cs
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

selamat hari
Sambungan internet sudah tentu diperlukan. Sama ada melalui hotspot mudah alih terus dari mudah alih anda atau rangkaian Wi-Fi tempatan.

Diterjemah daripada: cs
Анн

Mengenai terjemahan

Анна balas

Adakah saya faham dengan betul bahawa hanya dua bahasa boleh diterjemahkan dari Rusia ke dalam bahasa Inggeris dan Cina?

Diterjemah daripada: ru
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hello
Ya betul-betul :)

Diterjemah daripada: ru
Pat

Perbualan

Patrick Bouthier balas

Bolehkah kita menggunakan penterjemah ini tanpa memberikan set kepala kepada pihak lain?
Macam pemandu teksi
Dalam hotel
Di restoran

Diterjemah daripada: fr
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hello
Ya, ada kemungkinan, hanya anda yang akan mempunyai set kepala ini dan orang lain akan bercakap dengan telefon anda.

Diterjemah daripada: fr
Rol

notis

Roland balas

Adakah terdapat manual pengguna dalam bahasa Perancis?

Diterjemah daripada: fr
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hai
Ya betul

Diterjemah daripada: fr
FRA

Timekettle WT2 HEADSET BT TRANSLATOR

FRANCOISE balas

Adakah produk tersebut sesuai untuk Apple Iphone XS iOS 13.3
dan untuk terjemahan ke dalam bahasa Slovenia?
Terima kasih atas maklumbalas kamu

Diterjemah daripada: fr
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hai
Ya, sudah tentu ia akan berfungsi dengan telefon pintar anda dan terjemahan Slovenia juga disokong.

Diterjemah daripada: fr
Rom

Menggabungkan set WT2 Plus

Roman balas

Adakah mungkin untuk berkomunikasi dengan empat dan lebih orang yang mempunyai beberapa set.

Diterjemah daripada: pl
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hai
Ya, anda boleh menyambung 2 set supaya 4 orang boleh berkomunikasi pada masa yang sama.

Diterjemah daripada: pl
Teo

Maklumat

Teoltis Cristinel balas

Selamat pagi Telefon yang serasi dengan sistem terjemahan set kepala WT2 PLUS, contohnya Samsung Galaxy S9 S9+ boleh menyesuaikan diri, anda boleh memuat turun aplikasi wt2 plus padanya untuk terjemahan Bahasa Inggeris Romania dan sebaliknya

Diterjemah daripada: ro
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

HI
Ya, pasti ia serasi

Diterjemah daripada: ro
Ald

guna

Aldea ciprian balas

Hello, saya juga ada soalan mengenai telefon samsung j4+ dan huawei p9 lite dan huawei p30 pro, bolehkah saya memuat turun aplikasi dan memulakan perbualan melalui fon kepala?? terima kasih

Diterjemah daripada: ro
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hai
Ya, ia boleh digunakan dengan telefon pintar ini.

Diterjemah daripada: ro
Mar

Penterjemah suara melalui fon kepala bluetooth WT2 Plus - Terjemahan dalam masa nyata

Martin balas

selamat hari,
Saya ingin bertanya di mana peranti ini boleh dicuba.

Diterjemah daripada: sk
Cool Mania

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Mario Bruchanik balas

Hello, sudah tentu boleh di cawangan kami betul-betul di dataran di BB. Pastikan datang tengok sendiri :)

Diterjemah daripada: sk
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (11)

98%
11×
100%
medo

medo

Adakah ia membantu saya jika saya mendengar kursus di YouTube?
.

.

Diterjemah daripada: ar
90%
Anamaria

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

Terjemahan yang cukup bagus
seseorang mesti bercakap dengan lebih perlahan

4

Diterjemah daripada: hr
100%
Елена

Bagi yang malas

Hebat! Terfantasi tentangnya. Ternyata sebenarnya ada.
Diterjemah daripada: ru
100%
Zygmunt

WT2 Plus

Peranti SUPER. Saya mengesyorkannya
Diterjemah daripada: pl
100%
Starykontynent

Alat dengar penterjemah.

Ia diterjemahkan dengan jelas dan baik, saya menggunakannya pada setiap peluang.
Agak tidak sesuai di telinga.
Diterjemah daripada: pl
95%
Pepe

Produk yang sangat bagus

1000% berpuas hati
Diterjemah daripada: pl
100%
Zdenek

Produk super

Pada hakikatnya, ia menterjemah hampir segala-galanya, anda hanya perlu bercakap secara bertulis dan perlahan, saya sudah memiliki Langie, tetapi produk WT2 Plus ini benar-benar melebihi jangkaan. Kini saya dapat menyelesaikan semua perkara yang diperlukan ketika mengembara dunia sendiri.
tiada tempahan buat masa ini
Diterjemah daripada: cs
100%
Jean

Penterjemah suara melalui fon kepala Bluetooth WT2 Plus - terjemahan masa nyata

10000% berkesan!!!
Diterjemah daripada: fr
99%
P.P.

Produk berkualiti tinggi

Aplikasi yang sangat mudah untuk dikawal - mesra pengguna
Bahan yang digunakan untuk fon kepala - ia kelihatan mewah dan moden
Kualiti terjemahan berada pada tahap yang sangat baik
Sokongan untuk Czech dan Slovak
Kotak fon kepala - tahan lama dan tampan
Penambahan bahasa lain
Kemungkinan untuk membeli fon kepala dalam warna lain juga
Diterjemah daripada: sk
100%
Emko

Masa depan di sini

Jadi saya benar-benar tercicir dari ini.. Dua alat pendengaran dan komunikasi lancar di luar negara.. Masa depan mungkin sudah tiba. Bahasa Slovakia ke Anj berfungsi dengan baik.. Terima kasih.
Bahawa saya bukan 15 tahun lebih muda :))
Diterjemah daripada: sk
99%
Ján Lovaši

Yang belum cuba pasti tak percaya

Fon kepala yang kelihatan mewah
Kelajuan terjemahan
Keselesaan dalam penggunaan
Saya telah menunggu produk ini sejak 2016 apabila saya melihat projek ini di Kickstarter. Tetapi secara jujur, saya tidak percaya bahawa mereka benar-benar akan dijual suatu hari nanti. Kualiti terjemahan sangat baik, pengiktirafan bahasa Slovak (suara) juga berfungsi dengan pasti. Perjalanan pertama saya adalah di China dan orang Cina sendiri tidak percaya jenis fon kepala ajaib yang saya ada dengan terjemahan :)))
harga
mempunyai sedikit promosi
Diterjemah daripada: sk